Cemal Efe 55 Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Kasım 2023 #11 Quagmire dedi: Bende kardeşimle Co op oynadım. Gamepass ile yükledim oyunu çok zevkliydi. Genişletmek için tıkla... Evet oyun aşırı aşırı zevkli kalkmak zorunda olmasam günlerce oynarim tek oturuşta benimle oynamak istermisiniz bir de
Quagmire dedi: Bende kardeşimle Co op oynadım. Gamepass ile yükledim oyunu çok zevkliydi. Genişletmek için tıkla... Evet oyun aşırı aşırı zevkli kalkmak zorunda olmasam günlerce oynarim tek oturuşta benimle oynamak istermisiniz bir de
B bilmiyorumhaberimyok Femtopat Katılım 25 Kasım 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #12 Cemal Efe 55 dedi: Benimle beraber oynamak istermisin ? Genişletmek için tıkla... hocam ben arkadaş arıyorum mc dungeons için. tüm dlcler var ve apocalypse açık eğer oynamak isterseniz dönüş yapın
Cemal Efe 55 dedi: Benimle beraber oynamak istermisin ? Genişletmek için tıkla... hocam ben arkadaş arıyorum mc dungeons için. tüm dlcler var ve apocalypse açık eğer oynamak isterseniz dönüş yapın
Cemal Efe 55 Centipat Katılım 2 Ekim 2023 Mesajlar 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2024 #13 bilmiyorumhaberimyok dedi: hocam ben arkadaş arıyorum mc dungeons için. tüm dlcler var ve apocalypse açık eğer oynamak isterseniz dönüş yapın Genişletmek için tıkla... Ya abi keşke gelebilsem ama lgs ye hazırlanıyorum şu an tam gaz ben sana instagramımı vereyim haziran 5 ten sonra yaz şu an yazarsan geri dönüş yapamam instayıda sildim Adım yigit.cemalefe isim bu pf de arkada deniz önde ben varım
bilmiyorumhaberimyok dedi: hocam ben arkadaş arıyorum mc dungeons için. tüm dlcler var ve apocalypse açık eğer oynamak isterseniz dönüş yapın Genişletmek için tıkla... Ya abi keşke gelebilsem ama lgs ye hazırlanıyorum şu an tam gaz ben sana instagramımı vereyim haziran 5 ten sonra yaz şu an yazarsan geri dönüş yapamam instayıda sildim Adım yigit.cemalefe isim bu pf de arkada deniz önde ben varım
Artemis1945 Centipat Katılım 13 Kasım 2023 Mesajlar 67 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD RYZEN 5 5600 AM4 3.5GHZ 32MB RTX 3060 VENTUS 2X PC 12GB 192BİT B550M- PGEN3 DDR4 4400HZ 2x8 GSKILL DDR4 3200MHZ CURİCİAL 1TB P3 PLUS SERİSİ M.2 SSD (OKUMA 5000MB/YAZMA 3600MB) LG 23,8" 1MS 144HZ GAMİNG MONİTOR POWERBOOST VK-P1882B MESH PANEL 4x12 CM FANLI ATX BİLGİSAYAR KASASI Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Mayıs 2024 #14 bilmemem dedi: Merhaba, Minecraft Dungeons'u almayı düşünüyorum. Oyunun oynanış süresi kaç saat? Bir de RTX 4050 mobil le Full ayarlarda 60 FPS oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kanka 3060 var HD de 360 FPS oynuyorum.
bilmemem dedi: Merhaba, Minecraft Dungeons'u almayı düşünüyorum. Oyunun oynanış süresi kaç saat? Bir de RTX 4050 mobil le Full ayarlarda 60 FPS oynayabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kanka 3060 var HD de 360 FPS oynuyorum.