SELAM BEBEK Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 Xbox içerisinde: 327TL. Steam içerisinde: 20 $ Microsoft Store içerisinde: 56TL. Olması normal mi ya da başka bir şey mi alıyoruz buradan? Dosya Ekleri Adsız.png 549,8 KB · Görüntüleme: 84 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2024
Xbox içerisinde: 327TL. Steam içerisinde: 20 $ Microsoft Store içerisinde: 56TL. Olması normal mi ya da başka bir şey mi alıyoruz buradan?
Çözüm micheal owen 22 Ocak 2024 Hayır, başka bir şey değil. Aynı oyun. Steam zaten dolardan sattığı için pahalı, Microsoft Store'da özel fiyatlandırma var sanırım.
Hayır, başka bir şey değil. Aynı oyun. Steam zaten dolardan sattığı için pahalı, Microsoft Store'da özel fiyatlandırma var sanırım.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.499 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #2 Hayır, başka bir şey değil. Aynı oyun. Steam zaten dolardan sattığı için pahalı, Microsoft Store'da özel fiyatlandırma var sanırım. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2024 Artı 0 Eksi Çözüm
Hayır, başka bir şey değil. Aynı oyun. Steam zaten dolardan sattığı için pahalı, Microsoft Store'da özel fiyatlandırma var sanırım.
KS KS SELAM BEBEK Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #3 micheal owen dedi: Hayır, başka bir şey değil. Aynı oyun. Steam zaten dolardan sattığı için pahalı, Microsoft Store'da özel fiyatlandırma var sanırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, biraz garibime gitmişti. Peki Microsoft içerisinde Deluxe Edition diye bir şey buldum. 600TL orijinal oyundan ne farki var? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Ocak 2024 Artı 0 Eksi
micheal owen dedi: Hayır, başka bir şey değil. Aynı oyun. Steam zaten dolardan sattığı için pahalı, Microsoft Store'da özel fiyatlandırma var sanırım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler, biraz garibime gitmişti. Peki Microsoft içerisinde Deluxe Edition diye bir şey buldum. 600TL orijinal oyundan ne farki var?
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.499 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #4 SELAM BEBEK dedi: Teşekkürler, biraz garibime gitmişti. Peki Microsoft içerisinde Deluxe Edition diye bir şey buldum. 600TL orijinal oyundan ne farki var? Genişletmek için tıkla... Deluxe Edition içinde ek DLC'ler var oyun için. Artı 0 Eksi
SELAM BEBEK dedi: Teşekkürler, biraz garibime gitmişti. Peki Microsoft içerisinde Deluxe Edition diye bir şey buldum. 600TL orijinal oyundan ne farki var? Genişletmek için tıkla... Deluxe Edition içinde ek DLC'ler var oyun için.
KS KS SELAM BEBEK Decapat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 270 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #5 micheal owen dedi: Deluxe Edition içinde ek DLC'ler var oyun için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
micheal owen dedi: Deluxe Edition içinde ek DLC'ler var oyun için. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
micheal owen Kilopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.499 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ocak 2024 #6 SELAM BEBEK dedi: Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Rica ederim iyi günler. Artı 0 Eksi