tosbagaa Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #1 Uzun süredir Minecraft Dungeons almak istiyorum ancak asla indirime girmiyor Microsoft'un bir politikası mı?
Uzun süredir Minecraft Dungeons almak istiyorum ancak asla indirime girmiyor Microsoft'un bir politikası mı?
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.869 Makaleler 1 Çözümler 14 2 Şubat 2023 #2 Hocam zaten pek uzun süreli bir oyun olmadığı için Game Pass alarak oynamanızı tavsiye ederim.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.606 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #3 tosbagaa dedi: Uzun süredir Minecraft Dungeons almak istiyorum ancak asla indirime girmiyor Microsoft'un bir politikası mı? Genişletmek için tıkla... Şuan üstüne zam yemişken Minecraft Dungeons, en mantıklısı 1 ay Game Pass alın.
tosbagaa dedi: Uzun süredir Minecraft Dungeons almak istiyorum ancak asla indirime girmiyor Microsoft'un bir politikası mı? Genişletmek için tıkla... Şuan üstüne zam yemişken Minecraft Dungeons, en mantıklısı 1 ay Game Pass alın.
byzzantion Megapat Katılım 11 Ocak 2016 Mesajlar 195 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Processor: Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz (8 CPUs), ~3.6GHz Card name: Radeon RX 580 8GB 256Bit GDDR5 DUAL-RX580-O8G Motherboard: ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K Memory: Kingston 8x2GB 1600MHZ DDR3 Ram KVR16LS11-8 (PC3-12800) Operating System: Windows 10 Pro 64-bit Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2023 #4 tosbagaa dedi: Uzun süredir Minecraft Dungeons almak istiyorum ancak asla indirime girmiyor Microsoft'un bir politikası mı? Genişletmek için tıkla... Minecraftın da indirime girdiğini hiç görmedim. Minecraft markasıyla alakalı bir şey olabilir.
tosbagaa dedi: Uzun süredir Minecraft Dungeons almak istiyorum ancak asla indirime girmiyor Microsoft'un bir politikası mı? Genişletmek için tıkla... Minecraftın da indirime girdiğini hiç görmedim. Minecraft markasıyla alakalı bir şey olabilir.
tosbagaa Hectopat Katılım 8 Ocak 2022 Mesajlar 368 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #5 pidee dedi: Şu an üstüne zam yemişken Minecraft Dungeons, en mantıklısı 1 ay Game Pass alın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler öyle yapmayı düşünüyorum. pidee dedi: Şuan üstüne zam yemişken Minecraft Dungeons, en mantıklısı 1 ay Game Pass alın. Genişletmek için tıkla... Fikir için teşekkürler hocam muhtemelen öyle yapıcam. byzzantion dedi: Minecraftın da indirime girdiğini hiç görmedim. Minecraft markasıyla alakalı bir şey olabilir. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle Microsoft la ilgili bir şey hocam.
pidee dedi: Şu an üstüne zam yemişken Minecraft Dungeons, en mantıklısı 1 ay Game Pass alın. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam teşekkürler öyle yapmayı düşünüyorum. pidee dedi: Şuan üstüne zam yemişken Minecraft Dungeons, en mantıklısı 1 ay Game Pass alın. Genişletmek için tıkla... Fikir için teşekkürler hocam muhtemelen öyle yapıcam. byzzantion dedi: Minecraftın da indirime girdiğini hiç görmedim. Minecraft markasıyla alakalı bir şey olabilir. Genişletmek için tıkla... Yüksek ihtimalle Microsoft la ilgili bir şey hocam.
pidee Kilopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 3.606 Makaleler 2 Çözümler 34 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 - RTX 4050 Laptop GPU - Ryzen 7 7840HS - 16GB RAM - 500GB SSD Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #6 byzzantion dedi: Minecraftın da indirime girdiğini hiç görmedim. Minecraft markasıyla alakalı bir şey olabilir. Genişletmek için tıkla... 10 yıllık oyun hala bu fiyattan güzel satarken ben olsam ben de indirime sokmam.
byzzantion dedi: Minecraftın da indirime girdiğini hiç görmedim. Minecraft markasıyla alakalı bir şey olabilir. Genişletmek için tıkla... 10 yıllık oyun hala bu fiyattan güzel satarken ben olsam ben de indirime sokmam.
byzzantion Megapat Katılım 11 Ocak 2016 Mesajlar 195 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Processor: Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz (8 CPUs), ~3.6GHz Card name: Radeon RX 580 8GB 256Bit GDDR5 DUAL-RX580-O8G Motherboard: ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K Memory: Kingston 8x2GB 1600MHZ DDR3 Ram KVR16LS11-8 (PC3-12800) Operating System: Windows 10 Pro 64-bit Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2023 #7 pidee dedi: 10 yıllık oyun hala bu fiyattan güzel satarken ben olsam ben de indirime sokmam. Genişletmek için tıkla... İndirimi bırak, zam bile yaptılar. 10 yılda 5 euro zamlandı kendi sitesinde .
pidee dedi: 10 yıllık oyun hala bu fiyattan güzel satarken ben olsam ben de indirime sokmam. Genişletmek için tıkla... İndirimi bırak, zam bile yaptılar. 10 yılda 5 euro zamlandı kendi sitesinde .
T Turkish Delight Hectopat Katılım 6 Mart 2021 Mesajlar 3.869 Makaleler 1 Çözümler 14 2 Şubat 2023 #8 byzzantion dedi: İndirimi bırak, zam bile yaptılar. 10 yılda 5 euro zamlandı kendi sitesinde . Genişletmek için tıkla... Hocam bir kaç ay önce bedrock ve java beraber 80TL'den satılıyordu.
byzzantion dedi: İndirimi bırak, zam bile yaptılar. 10 yılda 5 euro zamlandı kendi sitesinde . Genişletmek için tıkla... Hocam bir kaç ay önce bedrock ve java beraber 80TL'den satılıyordu.
byzzantion Megapat Katılım 11 Ocak 2016 Mesajlar 195 Çözümler 1 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri Processor: Intel(R) Core(TM) i7-4790 CPU @ 3.60GHz (8 CPUs), ~3.6GHz Card name: Radeon RX 580 8GB 256Bit GDDR5 DUAL-RX580-O8G Motherboard: ASUSTeK COMPUTER INC. Z97-K Memory: Kingston 8x2GB 1600MHZ DDR3 Ram KVR16LS11-8 (PC3-12800) Operating System: Windows 10 Pro 64-bit Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2023 #9 Turkish Delight dedi: Hocam birkaç ay önce bedrock ve Java beraber 80TL'den satılıyordu. Genişletmek için tıkla... Microsoft Minecraft'ı aldığı zaman 80 TL'den satışa çıktı zaten, sonradan ekstra indirim olmadı. İşte 1 ay öncesinde de devasa bir zam geldi .
Turkish Delight dedi: Hocam birkaç ay önce bedrock ve Java beraber 80TL'den satılıyordu. Genişletmek için tıkla... Microsoft Minecraft'ı aldığı zaman 80 TL'den satışa çıktı zaten, sonradan ekstra indirim olmadı. İşte 1 ay öncesinde de devasa bir zam geldi .