Minecraft Dungeons orman paketi nedir?

mrtard50

Hectopat
Daha fazla  
Ana oyuna sahibim buradaki kış, orman paketi falan sadece görüntü mü yoksa hikayeyi silahları vs etkiliyor mu? Yani ana oyunu bitirip sonrasında tekrar bu modları kurup mu bitirmem mantıklı yoksa gözüme hoş geleni indirip oynamam mı? Bütün modların nasıl olduguna dair bilgisi olan detaylıca yazabilir mi?

1731682199841.png

Ana oyuna sahibim buradaki kış, orman paketi falan sadece görüntü mü yoksa hikayeyi silahları vs etkiliyor mu? Yani ana oyunu bitirip sonrasında tekrar bu modları kurup mu bitirmem mantıklı yoksa gözüme hoş geleni indirip oynamam mı? Bütün modların nasıl olduguna dair bilgisi olan detaylıca yazabilir mi?

Eki Görüntüle 2353208

Hocam onlar normal Minecraft değil isterseniz videosunu falan açıp izleyin.

Eğer diğer oyundan bahsediyosanız onda map falan değişiyor diye biliyorum başka bir etkeni yok şey gibi düşünün madende zombi ile savaşmak ile netherda savaşmak.
Yani ben böyle biliyorum yine bilgili olan biri aydınlatırsa iyi olur.

Hocam onlar normal Minecraft değil isterseniz videosunu falan açıp izleyin.

Eğer diğer oyundan bahsediyosanız onda map falan değişiyor diye biliyorum başka bir etkeni yok şey gibi düşünün madende zombi ile savaşmak ile netherda savaşmak.
Yani ben böyle biliyorum yine bilgili olan biri aydınlatırsa iyi olur.

Aynen Minecraft değil ismi benzer ama bu TPS görüş açısına sahip bambaşka oyun yapımcı şirket aynı sanırım yani bu modlar görüntü modu mu sadece hikayeyi ve ilerleyişi etkiliyor mu tek tek hepsini indirip bitirmeme gerek var mı?

Görüntü modu değil de hocam hikayesi biraz değişiyor yeni silahlar ve arayüzü falan değişiyor yine oynamış oluyorsunuz.

Ama eğer ana sürümü severek oynadıysanız bunları da oynayın derim farklı silahlarla başka bir mekanda oynuyorsunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı