Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 Oyun zaten durmadan çöküyordu ancak ilk defa mavi ekran yedim. Minidump dosyalarını yapmaya çalıştım. minidump - Google Drive drive.google.com Herkese açık yapmaya çalıştım.
Oyun zaten durmadan çöküyordu ancak ilk defa mavi ekran yedim. Minidump dosyalarını yapmaya çalıştım. minidump - Google Drive drive.google.com Herkese açık yapmaya çalıştım.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #2 Kaspersky'ı oyuna girerken devre dışı bırakın ya da şimdilik kaldırın. Artı 0 Eksi
KS KS Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #3 Assecreed dedi: Kaspersky'ı oyuna girerken devre dışı bırakın ya da şimdilik kaldırın. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'ı oyuna girerken her zaman kapatıyorum. Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Kaspersky'ı oyuna girerken devre dışı bırakın ya da şimdilik kaldırın. Genişletmek için tıkla... Kaspersky'ı oyuna girerken her zaman kapatıyorum.
KojiroHyuga04 Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Üzgün Surat Psikoloğu İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Ocak 2018 Mesajlar 16.910 Makaleler 18 Çözümler 454 Yer Valisiz Vilayet! 4 Mayıs 2021 #4 Kaspersky denildiği gibi devre dışı bırakılmalı. Ayrıca Malwarebytes kaldırın. Artı 0 Eksi
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #5 Nemai dedi: Kaspersky'ı oyuna girerken her zaman kapatıyorum. Genişletmek için tıkla... Dosyalar açık olduğu için mavi ekran almışsınız. Artı 0 Eksi
Nemai dedi: Kaspersky'ı oyuna girerken her zaman kapatıyorum. Genişletmek için tıkla... Dosyalar açık olduğu için mavi ekran almışsınız.
AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.044 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #6 Nemai dedi: Oyun zaten durmadan çöküyordu ancak ilk defa mavi ekran yedim. Minidump dosyalarını yapmaya çalıştım. minidump - Google Drive drive.google.com Herkese açık yapmaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu silin ve tekrar yükleyin. Artı 0 Eksi
Nemai dedi: Oyun zaten durmadan çöküyordu ancak ilk defa mavi ekran yedim. Minidump dosyalarını yapmaya çalıştım. minidump - Google Drive drive.google.com Herkese açık yapmaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... Hocam oyunu silin ve tekrar yükleyin.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #7 Sorun çözüldü mü? Artı 0 Eksi
KS KS Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #8 Assecreed dedi: Sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Henüz bir mavi ekran hatası almadım ancak oyun anlamadığım bir şekilde çökmeye devam ediyor. Mavi ekran sorunu muhtemelen çözüldü. Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Henüz bir mavi ekran hatası almadım ancak oyun anlamadığım bir şekilde çökmeye devam ediyor. Mavi ekran sorunu muhtemelen çözüldü.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #9 Çökme derken birden kapanıyor mu yoksa hata ile ilgili bir bilgi veriyor mu? Artı 0 Eksi
KS KS Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #10 Assecreed dedi: Çökme derken birden kapanıyor mu yoksa hata ile ilgili bir bilgi veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Birden kapanıyor. Bilgi falan yok. Process Monitor ve Olay Görüntüleyisi'nde de bir şey çıkmıyor. Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Çökme derken birden kapanıyor mu yoksa hata ile ilgili bir bilgi veriyor mu? Genişletmek için tıkla... Birden kapanıyor. Bilgi falan yok. Process Monitor ve Olay Görüntüleyisi'nde de bir şey çıkmıyor.