Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2021 #1 Oyun zaten durmadan çöküyordu ancak ilk defa mavi ekran yedim. Minidump dosyalarını yapmaya çalıştım. minidump - Google Drive drive.google.com Herkese açık yapmaya çalıştım.
Oyun zaten durmadan çöküyordu ancak ilk defa mavi ekran yedim. Minidump dosyalarını yapmaya çalıştım. minidump - Google Drive drive.google.com Herkese açık yapmaya çalıştım.
A Assecreed Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 8.728 Çözümler 169 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #11 Belli bir yerde mi çöküyor yoksa rastgele mi? Oyunu silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Belki çökme raporları vardır. Çalıştıra %LocalAppdata% yazıp girin. Crashdump klasörü vardır oraya girin. Onun ile ilgili dosya varsa paylaşırsınız. Artı 0 Eksi
Belli bir yerde mi çöküyor yoksa rastgele mi? Oyunu silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Belki çökme raporları vardır. Çalıştıra %LocalAppdata% yazıp girin. Crashdump klasörü vardır oraya girin. Onun ile ilgili dosya varsa paylaşırsınız.
KS KS Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2021 #12 Assecreed dedi: Belli bir yerde mi çöküyor yoksa rastgele mi? Oyunu silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kafasına göre çöküyor. Silip tekrar yüklemeyi denedim. Bir görevde çökmüşse aynı görevde sonraki sefer çökmüyor bazen. Artı 0 Eksi
Assecreed dedi: Belli bir yerde mi çöküyor yoksa rastgele mi? Oyunu silip tekrar yüklemeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Kafasına göre çöküyor. Silip tekrar yüklemeyi denedim. Bir görevde çökmüşse aynı görevde sonraki sefer çökmüyor bazen.
rymphas Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 320 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #13 Nemai dedi: Oyun zaten durmadan çöküyordu ancak ilk defa mavi ekran yedim. Minidump dosyalarını yapmaya çalıştım. minidump - Google Drive drive.google.com Herkese açık yapmaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... Valorant yüklümü bilgisayarda? Artı 0 Eksi
Nemai dedi: Oyun zaten durmadan çöküyordu ancak ilk defa mavi ekran yedim. Minidump dosyalarını yapmaya çalıştım. minidump - Google Drive drive.google.com Herkese açık yapmaya çalıştım. Genişletmek için tıkla... Valorant yüklümü bilgisayarda?
KS KS Nemai Megapat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 5.183 Çözümler 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2021 #14 rymphas dedi: Valorant yüklü mü bilgisayarda? Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Minidump dosyalarından sorunu tespit ettiler. Artı 0 Eksi
rymphas dedi: Valorant yüklü mü bilgisayarda? Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü. Minidump dosyalarından sorunu tespit ettiler.