AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.679 Makaleler 2 Çözümler 12 10 Mayıs 2021 #1 Minecraft Dungeons için Türkçe yama var mı? Game Pass'ten indirdim.
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #2 AzPişmişKöfte dedi: Minecraft Dungeons için Türkçe yama var mı? Game Pass'ten indirdim. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda türkçe seçenek vardı diye hatırlıyorum ben.
AzPişmişKöfte dedi: Minecraft Dungeons için Türkçe yama var mı? Game Pass'ten indirdim. Genişletmek için tıkla... Ayarlarda türkçe seçenek vardı diye hatırlıyorum ben.
AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.679 Makaleler 2 Çözümler 12 10 Mayıs 2021 #3 ValveAdalet dedi: Ayarlarda türkçe seçenek vardı diye hatırlıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hocam dil kısmında bulamadım maalesef.
ValveAdalet dedi: Ayarlarda türkçe seçenek vardı diye hatırlıyorum ben. Genişletmek için tıkla... Hocam dil kısmında bulamadım maalesef.
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #4 AzPişmişKöfte dedi: Hocam dil kısmında bulamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... Arayın hocam vardır illa.
AzPişmişKöfte dedi: Hocam dil kısmında bulamadım maalesef. Genişletmek için tıkla... Arayın hocam vardır illa.
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #5 Minecraft Dungeons Türkçe Yama - Turkce-yama.net Bu sene içerisinde oyunseverlerle buluşan yapım adından da anlaşılacağı üzere zindan mücadelelerine www.turkce-yama.net Güvenli olup olmadığını bilmiyorum ancak ben oynarken buradan indirmiştim.
Minecraft Dungeons Türkçe Yama - Turkce-yama.net Bu sene içerisinde oyunseverlerle buluşan yapım adından da anlaşılacağı üzere zindan mücadelelerine www.turkce-yama.net Güvenli olup olmadığını bilmiyorum ancak ben oynarken buradan indirmiştim.
AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.679 Makaleler 2 Çözümler 12 10 Mayıs 2021 #6 Akali Ablanız dedi: Minecraft Dungeons Türkçe Yama - Turkce-yama.net Bu sene içerisinde oyunseverlerle buluşan yapım adından da anlaşılacağı üzere zindan mücadelelerine www.turkce-yama.net Güvenli olup olmadığını bilmiyorum ancak ben oynarken buradan indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Game Pass'dan mı indirmiştiniz?
Akali Ablanız dedi: Minecraft Dungeons Türkçe Yama - Turkce-yama.net Bu sene içerisinde oyunseverlerle buluşan yapım adından da anlaşılacağı üzere zindan mücadelelerine www.turkce-yama.net Güvenli olup olmadığını bilmiyorum ancak ben oynarken buradan indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Game Pass'dan mı indirmiştiniz?
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #7 AzPişmişKöfte dedi: Game Pass'dan mı indirmiştiniz? Genişletmek için tıkla... Kızıcaksınız ama ben zamanında oyunu korsan oynamıştım.
AzPişmişKöfte dedi: Game Pass'dan mı indirmiştiniz? Genişletmek için tıkla... Kızıcaksınız ama ben zamanında oyunu korsan oynamıştım.
ValveAdalet Centipat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 1.423 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #8 AzPişmişKöfte dedi: Game Pass'dan mı indirmiştiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam hem korsan hem de orjinalinde çalışır.
AzPişmişKöfte dedi: Game Pass'dan mı indirmiştiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam hem korsan hem de orjinalinde çalışır.
AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.679 Makaleler 2 Çözümler 12 10 Mayıs 2021 #9 ValveAdalet dedi: Hocam hem korsan hem de orjinalinde çalışır. Genişletmek için tıkla... Hocam İbrahim hocamın attığı siteyi arattımda hakkında pek iyi şeyler söylenmiyor.
ValveAdalet dedi: Hocam hem korsan hem de orjinalinde çalışır. Genişletmek için tıkla... Hocam İbrahim hocamın attığı siteyi arattımda hakkında pek iyi şeyler söylenmiyor.
A Akali Ablanız Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 1.492 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mayıs 2021 #10 Hocam bunu da buldum Türkçe Yama.