U UtkuUNY Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 25 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2022 #1 Minecraft Dungeons için Türkçe yama bulamıyorum. Bütün linkler bozuk çıkyıor, sizin dosyanız varsa bana linkini atabilir misiniz?
Minecraft Dungeons için Türkçe yama bulamıyorum. Bütün linkler bozuk çıkyıor, sizin dosyanız varsa bana linkini atabilir misiniz?
Kwenx Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 433 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #2 Arkadaşımız ile almayı planlıyoruz ban sebebi olur mu sizce?
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.640 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 7 Mayıs 2022 #3 Kwenx dedi: Arkadaşımız ile almayı planlıyoruz ban sebebi olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok ama yamalar, oyun dosyalarini genellikle degistirdigi icin ban sebebi olabilir. Oyunu oynamiyorum ama hile korumasi yoksa sıkıntı olmaz bence.
Kwenx dedi: Arkadaşımız ile almayı planlıyoruz ban sebebi olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Hiçbir fikrim yok ama yamalar, oyun dosyalarini genellikle degistirdigi icin ban sebebi olabilir. Oyunu oynamiyorum ama hile korumasi yoksa sıkıntı olmaz bence.
Osman Nuri23 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.108 Makaleler 2 Çözümler 28 7 Mayıs 2022 #4 Kwenx dedi: Arkadaşımız ile almayı planlıyoruz ban sebebi olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Virüslü o site yamayı kurmayın oradan bir şey aman diyeyim. Yama aşağıda. Güncel mi bilmiyorum onu kontrol edersiniz. Minecraft Dungeons Türkçe Yama ve Kurulumu (Gamepass Uyumlu-Güncellendi) – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net
Kwenx dedi: Arkadaşımız ile almayı planlıyoruz ban sebebi olur mu sizce? Genişletmek için tıkla... Virüslü o site yamayı kurmayın oradan bir şey aman diyeyim. Yama aşağıda. Güncel mi bilmiyorum onu kontrol edersiniz. Minecraft Dungeons Türkçe Yama ve Kurulumu (Gamepass Uyumlu-Güncellendi) – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net
Kwenx Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 433 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2022 #5 Osman Nuri23 dedi: Virüslü o site yamayı kurmayın oradan bir şey aman diyeyim. Yama aşağıda. Güncel mi bilmiyorum onu kontrol edersiniz. Minecraft Dungeons Türkçe Yama ve Kurulumu (Gamepass Uyumlu-Güncellendi) – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net Genişletmek için tıkla... Ama ban sebebi mi oyunu satın aldım DLC'leri ile beraber boşa gitmesin
Osman Nuri23 dedi: Virüslü o site yamayı kurmayın oradan bir şey aman diyeyim. Yama aşağıda. Güncel mi bilmiyorum onu kontrol edersiniz. Minecraft Dungeons Türkçe Yama ve Kurulumu (Gamepass Uyumlu-Güncellendi) – Gameolog.net Oyun dünyasının en kaliteli blog ve haber sitesi gameolog.net Genişletmek için tıkla... Ama ban sebebi mi oyunu satın aldım DLC'leri ile beraber boşa gitmesin
Osman Nuri23 Hectopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.108 Makaleler 2 Çözümler 28 7 Mayıs 2022 #6 Kwenx dedi: Ama ban sebebi mi oyunu satın aldım DLC'leri ile beraber boşa gitmesin Genişletmek için tıkla... O konu hakkında maalesef bilgim yok.
Kwenx dedi: Ama ban sebebi mi oyunu satın aldım DLC'leri ile beraber boşa gitmesin Genişletmek için tıkla... O konu hakkında maalesef bilgim yok.