DrDALEK Femtopat Katılım 21 Ağustos 2022 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2023 #1 Normal oyun 56 TL olmasına rağmen neden Ultimate'i 669 TL. Anlamadım ben mi yanlış bakıyorum? Yardımcı olur musunuz?
Normal oyun 56 TL olmasına rağmen neden Ultimate'i 669 TL. Anlamadım ben mi yanlış bakıyorum? Yardımcı olur musunuz?
P p6ultimate Hectopat Katılım 6 Nisan 2021 Mesajlar 238 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2023 #2 DrDALEK dedi: Normal oyun 56 TL olmasına rağmen neden Ultimate'i 669 TL. Anlamadım ben mi yanlış bakıyorum? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba Xbox Game Pass aboneliğiniz var ise %20 indirimle 45 TL ve yanında Ultimate DLC bundle alırsanız 50 TL'ye Ultimate'i çok uygun fiyata satın almış olursunuz.
DrDALEK dedi: Normal oyun 56 TL olmasına rağmen neden Ultimate'i 669 TL. Anlamadım ben mi yanlış bakıyorum? Yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Merhaba Xbox Game Pass aboneliğiniz var ise %20 indirimle 45 TL ve yanında Ultimate DLC bundle alırsanız 50 TL'ye Ultimate'i çok uygun fiyata satın almış olursunuz.