K kenanulasanturk Hectopat Katılım 4 Aralık 2021 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #1 RAM 12 GB Ekran kartı AMD Radeon HD 6800 Series Anakart ECS H61H2-MV İşlemci Intel(R) Core(TM) i5-3550 CPU @ 3.30GHz 3.30 GHz Minecraft Dungeons'ı açarken "Your computer's name contains non-English symbols." hatasını alıyorum. Çözebilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2022
Minecraft Dungeons'ı açarken "Your computer's name contains non-English symbols." hatasını alıyorum. Çözebilen var mı?
Y yapiz Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2021 Mesajlar 11.759 Makaleler 4 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #2 kenanulasanturk dedi: Minecraft Dungeons'ı açarken "Your computer's name contains non-English symbols." hatasını alıyorum. Çözebilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardaki kullanıcı adı nedir? Artı 0 Eksi
kenanulasanturk dedi: Minecraft Dungeons'ı açarken "Your computer's name contains non-English symbols." hatasını alıyorum. Çözebilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayardaki kullanıcı adı nedir?
oxyullah Hectopat Katılım 19 Aralık 2021 Mesajlar 2.765 Makaleler 1 Çözümler 33 30 Nisan 2022 #3 kenanulasanturk dedi: Minecraft Dungeons'ı açarken "Your computer's name contains non-English symbols." hatasını alıyorum. Çözebilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın ismi nedir? Artı 0 Eksi
kenanulasanturk dedi: Minecraft Dungeons'ı açarken "Your computer's name contains non-English symbols." hatasını alıyorum. Çözebilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarın ismi nedir?
4 467199 Hectopat Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 1.128 Makaleler 1 Çözümler 7 30 Nisan 2022 #4 Bilgisayarınızın adı Türkçe karakter içeriyor. Bende karşılaşmıştım bu hatayla. Kullanıcı isminde "Ğ" olduğu için. Artı 0 Eksi
Bilgisayarınızın adı Türkçe karakter içeriyor. Bende karşılaşmıştım bu hatayla. Kullanıcı isminde "Ğ" olduğu için.
Grizi Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 562 Çözümler 6 Yer Antalya/Fransa Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2022 #5 kenanulasanturk dedi: Minecraft Dungeons'ı açarken "Your computer's name contains non-English symbols." hatasını alıyorum. Çözebilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın kullanıcı adı, 'ğ-ü-ş-ö-ç' gibi İngilizcede kullanılmayan harfleri içeriyorsa bu hatayı alıyor olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
kenanulasanturk dedi: Minecraft Dungeons'ı açarken "Your computer's name contains non-English symbols." hatasını alıyorum. Çözebilen var mı? Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızın kullanıcı adı, 'ğ-ü-ş-ö-ç' gibi İngilizcede kullanılmayan harfleri içeriyorsa bu hatayı alıyor olabilirsiniz.