mahber Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 1.199 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #1 Minecraft town sunucusu kuruyorum ve Dynmap kurdum ama bir türlü yapamadım. En baştan anlatabilecek var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2022
Minecraft town sunucusu kuruyorum ve Dynmap kurdum ama bir türlü yapamadım. En baştan anlatabilecek var mı?
kahanaydn Yoctopat Katılım 13 Haziran 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2022 #2 mahber dedi: Minecraft town sunucusu kuruyorum ve dynmap kurdum ama bir türlü yapamadım. En baştan anlatabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... mahber dedi: Minecraft town sunucusu kuruyorum ve dynmap kurdum ama bir türlü yapamadım. En baştan anlatabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Ben de şu an towny sunucusu kuruyorum eskiden edindigim tecrubelerim var eger hala yanit ariyorsan Discord: Kahan#8937 Discord uzerinden konuşabiliriz. Artı 0 Eksi
mahber dedi: Minecraft town sunucusu kuruyorum ve dynmap kurdum ama bir türlü yapamadım. En baştan anlatabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... mahber dedi: Minecraft town sunucusu kuruyorum ve dynmap kurdum ama bir türlü yapamadım. En baştan anlatabilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Ben de şu an towny sunucusu kuruyorum eskiden edindigim tecrubelerim var eger hala yanit ariyorsan Discord: Kahan#8937 Discord uzerinden konuşabiliriz.