Minecraft E-mail var ama kullanıcı adı yok

Babacan Turker

Hectopat
Minecraft'ın sitesine kayıt oldum oyunu indirdim falan oraları iyiydide kayıt olduğumda benden e-mail istedi ama kullanıcı adı istemedi. :( Siteye de e-mail'i kullanıcı adı yerine yazarak giriş yapıyom. Oyunda kullanıcı adı istiyo nasıl kullanıcı adı alcam ben ? Yardım edin ya. :( :confused:

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorununu tam olarak anlamadım açıkası. Oyun Beta süresinceyken, Üyelik Adı(Account Name) ve E-Mail adresi istiyordu. Oyuna girişi sadece kullanıcı adı ve şifreyle yapıyordun. Tam sürüme geçtikten sonra oyun Mojang'ın platformuna bağlandı. Dileyen oyuncu üyeliğini bu platforma bağlıyabiliyor. Sonrasında üyelik adı girmek yerine e-mail adresi giriliyordu.

Senin sorunun, giriş yaparken hata alıyorsan e-mail adresini giriyorsan kullanıcı adını girmen. Kullanıcı adını giriyorsan e-mail adresini girip deneme yanılma yöntemini kullanman. Ya da Minecraft.net sitesine gidip Profil ayarlarından, kişisel bilgilerini kontrol edebilirsin. Account Name denilen yer boş olabilir, ki bu çok saçma olurdu. Eğer sorunun ss'ini gönderebilirsen ya da daha iyi bir şekilde açıklayabilirsen yardımcı olurum.

Oyuna kullanıcı adı ile gireceksin. Fakat Mojang hesabına zaten E-Mail ile girmen gerekiyor. :)

Ben de üye oldum fakat elimde bi kullanıcı adı yok. Mojang'a mailimle üye oldum orada bi sorun yok. Ama ben üye olurken benden ehrhangi bi kullanıcı adı filan istemedi. Nolur yardım et kardeşim ağlıyor bu oyun için. Kardeşimi kırmak istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı