Minecraft e-posta veya şifre yanlış hatası

Professor_Camel

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 yıl önce Minecraft hesabı aldım. Benim e-postama kayıtlıydı. 3 gün önce hesabın şifresi 3 kez değiştirilmişti. Ben de tekrardan değiştirip diğer e-posta adresime kayıt ettim. Giremeyince e-postadan eski e-postaya geri çevirdim. Şu an ne siteden ne de Launcher'dan hesabıma giremiyorum. Şifreyi sıfırlayınca iki e-posta adresinede e-posta gelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer rastgele bir siteden aldıysanız o hesabın nereye gideceği belli olmaz. Önerim eğer paranız yetiyorsa alın resmi sitesinden o kadara yetmiyorsa bedrock sürüm alın en kötü o da 85 TL.

Yaklaşık 1 yıl önce Minecraft hesabı aldım. Benim e-postama kayıtlıydı. 3 gün önce hesabın şifresi 3 kez değiştirilmişti. Ben de tekrardan değiştirip diğer e-posta adresime kayıt ettim. Giremeyince e-postadan eski e-postaya geri çevirdim. Şu an ne siteden ne de Launcher'dan hesabıma giremiyorum. Şifreyi sıfırlayınca iki e-posta adresinede e-posta gelmiyor.
Orijinal siteden almadıysanız veya bilgisayarınızda hali hazırda önceden yüklediğiniz crack'li bir Minecraft var ise sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. Çözüme gelirsek ne yazık ki şu anda erişemediğiniz hesaba bir daha erişiminiz olacağını sanmıyorum. Satın aldığınız sitenin support'u var ise onlarla ileşime geçebilirsiniz ve bir dahaki minecraft hesabınızı orijinal siteden alabilirsiniz ayrıca cihazınızda crack'li bir Minecraft var ise kaldırmanızı tavsiye ederim.

Orijinal siteden almadıysanız veya bilgisayarınızda halihazırda önceden yüklediğiniz Crack'li bir Minecraft var ise sorun bundan kaynaklanıyor olabilir. Çözüme gelirsek ne yazık ki şu anda erişemediğiniz hesaba bir daha erişiminiz olacağını sanmıyorum. Satın aldığınız sitenin Support'u var ise onlarla ileşime geçebilirsiniz ve bir dahaki Minecraft hesabınızı orijinal siteden alabilirsiniz ayrıca cihazınızda Crack'li bir Minecraft var ise kaldırmanızı tavsiye ederim.

Teşekkürler, crackli Minecraft hiçbirzaman yüklemedim. Öneriler için herkese teşekkür ederim.
Eğer rastgele bir siteden aldıysanız o hesabın nereye gideceği belli olmaz. Önerim eğer paranız yetiyorsa alın resmi sitesinden o kadara yetmiyorsa bedrock sürüm alın en kötü o da 85 TL.

Ben zaten bedrock almıştım. Epostayı değiştirmiştim. Şimdi kendi epostamdan yan epostama çevirdim. Şu an e-posta veya şifre yanlış hatası alıyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı