Minecraft ekip arayışı

• Konuyu başlatan YUSER
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 47
  • Görüntüleme 1.329

YUSER

Hectopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4050 8GB İntel i5 12500H 16GB DD4 RAM
7-8 kişilik Manhunt saklambaç ve modlu şekilde MC oynayacağımız bir ekip kurmak istiyorum DC veya Skype olsa iyi olur yaş cıvıklık olmadığı sürece sorun değil ortalama 15 yaş olabilir (altı veya üstü ise gelebilirsiniz). Gelmek isteyen herkesi beklerim.

7-8 kişilik Manhunt saklambaç ve modlu şekilde MC oynayacağımız bir ekip kurmak istiyorum DC veya Skype olsa iyi olur yaş cıvıklık olmadığı sürece sorun değil ortalama 15 yaş olabilir (altı veya üstü ise gelebilirsiniz). Gelmek isteyen herkesi beklerim.
ses olmadan gelebilirim. Yani oyun esnasında oyun chat kullanırım. Yaş sıkıntı kardeşim 12 üzeri de ben korkarım ya. Neyse yemin ederim yaş 12 üzeri bir sıkıntı çıkarsa sorgusuz sualsiz ayrılabilirim. 👍

Ses olmadan gelebilirim. Yani oyun esnasında oyun chat kullanırım. Yaş sıkıntı kardeşim 12 üzeri de ben korkarım ya. Neyse yemin ederim yaş 12 üzeri bir sıkıntı çıkarsa sorgusuz sualsiz ayrılabilirim. 👍

Cıvıklık olmadığı sürece sorun yok dostum.

Gelebilir miyim?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı