Minecraft ekip arayışı

Uygulamalara gerçek yaşını giren tek kişi siz olabilirsiniz galiba.

Gelebilirmiyim? Çok fazla aktif olamıyorum oynama saatlerim değişiyor ama rastgele bir zaman ekip toplanırsa oynayabiliriz.

Herkes Discord isimlerini yazsın başka fikri olan söylesin.

Normalde 32 girdim ama sonra sese gel falan dediler 11-15 aralığındaki yaşım deşifre oldu.

Söyleyebilirsin yaşını istediğin gibi, kimse yaşından dolayı seni zorbalayacak değil. Bazı ucubeler dışında. İnsanın düzgün davranması yetiyor zaten

Gelebilir miyim? Çok fazla aktif olamıyorum oynama saatlerim değişiyor ama rastgele bir zaman ekip toplanırsa oynayabiliriz.

Gelebilirsiniz onun dışında başka bir konuda konuşacağım ekibi sömestır tatili için kuruyorum tatilden sonra kendim için konuşuyorum pek aktif olamayabilirim.

Gelebilirsiniz onun dışında başka bir konuda konuşacağım ekibi sömestır tatili için kuruyorum tatilden sonra kendim için konuşuyorum pek aktif olamayabilirim.
Tamam o zaman, Discord kullanılıyorsanız bu fikri kendi açımdan nazikçe reddetmek zorunda kalıyorum. Size başarılar dilerim arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…