zxrot Picopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #11 Hangi launcher dan oyunu başlatıyosunuz ?
Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 504 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #12 proyato dedi: Hocam mantıklı değil bu. Ekran kartının doğru takılı olduğundan emin misiniz? Minecraft'ı mod veya shaderla mı oynuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Shaderla zxrot dedi: Hangi launcher dan oyunu başlatıyosunuz ? Genişletmek için tıkla... Cr Sağolun arkadaşlar, 16 chunkta oynuyorum ve şimdi 300 civarı alıyorum, hepinizin yardımı için teşekkürler. Yaser Efe dedi: Shaderla Cr Sağolun arkadaşlar, 16 chunkta oynuyorum ve şimdi 300 civarı alıyorum, hepinizin yardımı için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... (Extreme bi shader ile) Son düzenleme: 11 Şubat 2025
proyato dedi: Hocam mantıklı değil bu. Ekran kartının doğru takılı olduğundan emin misiniz? Minecraft'ı mod veya shaderla mı oynuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Shaderla zxrot dedi: Hangi launcher dan oyunu başlatıyosunuz ? Genişletmek için tıkla... Cr Sağolun arkadaşlar, 16 chunkta oynuyorum ve şimdi 300 civarı alıyorum, hepinizin yardımı için teşekkürler. Yaser Efe dedi: Shaderla Cr Sağolun arkadaşlar, 16 chunkta oynuyorum ve şimdi 300 civarı alıyorum, hepinizin yardımı için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... (Extreme bi shader ile)
proyato Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 334 11 Şubat 2025 #13 Yaser Efe dedi: Shaderla. Cr. Sağ olun arkadaşlar, 16 chunkta oynuyorum ve şimdi 300 civarı alıyorum, hepinizin yardımı için teşekkürler. (Extreme bir shader ile) Genişletmek için tıkla... Hocam Extreme bir shader ile ise tabii ki yüksek FPS alamazsınız 32 chunkta. Ben vanilla zannettim.
Yaser Efe dedi: Shaderla. Cr. Sağ olun arkadaşlar, 16 chunkta oynuyorum ve şimdi 300 civarı alıyorum, hepinizin yardımı için teşekkürler. (Extreme bir shader ile) Genişletmek için tıkla... Hocam Extreme bir shader ile ise tabii ki yüksek FPS alamazsınız 32 chunkta. Ben vanilla zannettim.
Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 504 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #14 proyato dedi: Hocam Extreme bir shader ile ise tabii ki yüksek FPS alamazsınız 32 chunkta. Ben vanilla zannettim. Genişletmek için tıkla... Korktum hocam bende bi anda, 300fps olması içimi rahatlattı şimdi.
proyato dedi: Hocam Extreme bir shader ile ise tabii ki yüksek FPS alamazsınız 32 chunkta. Ben vanilla zannettim. Genişletmek için tıkla... Korktum hocam bende bi anda, 300fps olması içimi rahatlattı şimdi.
proyato Centipat Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 334 11 Şubat 2025 #15 Yaser Efe dedi: Korktum hocam bende bir anda, 300FPS olması içimi rahatlattı şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam shaderı kayapyın daha eco bir shader indirin 900 FPS ve daha fazlasını görürsünüz çok rahat.
Yaser Efe dedi: Korktum hocam bende bir anda, 300FPS olması içimi rahatlattı şimdi. Genişletmek için tıkla... Hocam shaderı kayapyın daha eco bir shader indirin 900 FPS ve daha fazlasını görürsünüz çok rahat.
Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 504 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #16 proyato dedi: Hocam shaderı kayapyın daha eco bir shader indirin 900 FPS ve daha fazlasını görürsünüz çok rahat. Genişletmek için tıkla... Önerir misiniz?
proyato dedi: Hocam shaderı kayapyın daha eco bir shader indirin 900 FPS ve daha fazlasını görürsünüz çok rahat. Genişletmek için tıkla... Önerir misiniz?
zxrot Picopat Katılım 9 Ocak 2025 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #17 Yaser Efe dedi: Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam 900 FPS alıp napıcaksınız? Sizin hoşunuza giden bir shaderla Minecraft'ın keyfine bakın 120 FPS almanız yeterli olacaktık.
Yaser Efe dedi: Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Hocam 900 FPS alıp napıcaksınız? Sizin hoşunuza giden bir shaderla Minecraft'ın keyfine bakın 120 FPS almanız yeterli olacaktık.
Y Yaser Efe Centipat Katılım 21 Kasım 2023 Mesajlar 504 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2025 #18 zxrot dedi: Hocam 900 FPS alıp napıcaksınız? Sizin hoşunuza giden bir shaderla Minecraft'ın keyfine bakın 120 FPS almanız yeterli olacaktık. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağolun.
zxrot dedi: Hocam 900 FPS alıp napıcaksınız? Sizin hoşunuza giden bir shaderla Minecraft'ın keyfine bakın 120 FPS almanız yeterli olacaktık. Genişletmek için tıkla... Tamam hocam sağolun.