Minecraft en gereksiz eşya nedir?

resay62

Decapat
Daha fazla  
Yemekler sayılmaz. Bence en gereksizi saat.

Yemekler sayılmaz. Bence en gereksizi saat.
Normalde saat tabii ki o hardcore biraz da rp için var örneğin mağaraya girdin gece mi gündüz mü nerden bilecen o durumda saatten bakabilirsin.
Normal oynayışta bir işe yaramıyor haklısın
Ejder yumurtası da sadece kozmetik boş

Ejderha yumurtası ile tekrar ejderha çağırabilirsin agam boş değil ki bana göre en boş item sculk bloklar ne görünümü güzel ne de etkisi var

Ejderha yumurtası ile tekrar ejderha çağırabilirsin agam boş değil ki bana göre en boş item sculk bloklar ne görünümü güzel ne de etkisi var
Öyle mi ben en son oynadığımda kılıçla jitter atıyorduk öyle savurmuyordu yani o dönemden beri bilmiyorum oyunu ve ejder çağıramıyorduk diye hatırlıyorum koyuyorduk onu eve öyle blok olarak kalıyordu diye hatırlıyorum ben yanlış hatırlıyorum demek ki
Ne yapıyodu o ejder peki çağırınca dolanıyor muydu etrafta

Hardcore için "Recovery Compass". Normal için "Clock". Block olarak "Lodestones".

Normal ejder ya boss olan tekrar tekrar kesebiliyorsun.

Düğme. Çünkü bir şey yapacaksan şalter var. Kapı açacaksan şalter var yine yada plaka var.

Düğme. Çünkü bir şey yapacaksan şalter var. Kapı açacaksan şalter var yine ya da plaka var.

Düğme ile mobların spawnlanmasını önleyebilirsin. Blaze farmlarında kullanılır.

İp de çok gereksiz bence hiçbir işe yaramıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…