Gordrhain Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 2.848 Makaleler 3 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Palyaço 26 Ocak 2025 #31 Fırınlı vagonlar ve nether wartsız yapılan sıradan iksirler.
W WindowsPlus Nanopat Katılım 25 Ocak 2025 Mesajlar 366 Makaleler 1 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #32 resay62 dedi: Bence en gereksizi saat. Genişletmek için tıkla... Saat aslında o kadar da gereksiz değil. Sadece ihtiyaç duymuyoruz. Eğer madende takılmayı seven birisiysen yanında saat ve yatak bulundurabilirsin. Sizce en gereksiz eşyalar müzik diskleri, keçi boynuzu ve çan olabilir mi? Son düzenleme: 27 Ocak 2025
resay62 dedi: Bence en gereksizi saat. Genişletmek için tıkla... Saat aslında o kadar da gereksiz değil. Sadece ihtiyaç duymuyoruz. Eğer madende takılmayı seven birisiysen yanında saat ve yatak bulundurabilirsin. Sizce en gereksiz eşyalar müzik diskleri, keçi boynuzu ve çan olabilir mi?
EkmekarasıSalam Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.663 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB Cinsiyet Erkek Meslek Technopatta insanlara yardım etmek 1 Şubat 2025 #33 resay62 dedi: Yemekler sayılmaz. Bence en gereksizi saat. Genişletmek için tıkla... ejder yumurtası
resay62 Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #34 Çan olamaz yağmacılar baskın attığında köylüler ölmemiş oluyor WindowsPlus dedi: Saat aslında o kadar da gereksiz değil. Sadece ihtiyaç duymuyoruz. Eğer madende takılmayı seven birisiysen yanında saat ve yatak bulundurabilirsin. Sizce en gereksiz eşyalar müzik diskleri, keçi boynuzu ve çan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... EkmekarasıSalam dedi: Ejder yumurtası. Genişletmek için tıkla... Ejderi yeniden çağırabilirsin diye biliyorum.
Çan olamaz yağmacılar baskın attığında köylüler ölmemiş oluyor WindowsPlus dedi: Saat aslında o kadar da gereksiz değil. Sadece ihtiyaç duymuyoruz. Eğer madende takılmayı seven birisiysen yanında saat ve yatak bulundurabilirsin. Sizce en gereksiz eşyalar müzik diskleri, keçi boynuzu ve çan olabilir mi? Genişletmek için tıkla... EkmekarasıSalam dedi: Ejder yumurtası. Genişletmek için tıkla... Ejderi yeniden çağırabilirsin diye biliyorum.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.662 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 1 Şubat 2025 #35 Zehirli patates.
resay62 Decapat Katılım 12 Haziran 2023 Mesajlar 282 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2025 #36 NinimuRarei dedi: Zehirli patates. Genişletmek için tıkla... Yemek sayılmaz
By34 Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 213 Çözümler 1 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 3230m 2.60 amd radeon r5 m200 hd 8500m series Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Şubat 2025 #37 Zincir zırhlar.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.662 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 1 Şubat 2025 #38 Havuçlu çubuk olabilir kimsenin bir yere domuzla gitceğini zannetmiyorum yürümek daha hızlı.
Said HtmAGl Kilopat Pencere Uzmanı Katılım 7 Haziran 2021 Mesajlar 2.161 Çözümler 48 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Boş işler 1 Şubat 2025 #39 NinimuRarei dedi: Havuçlu çubuk olabilir kimsenin bir yere domuzla gitceğini zannetmiyorum yürümek daha hızlı. Genişletmek için tıkla... Onunla Strider sürülmüyor mu? Strider daha önemli.
NinimuRarei dedi: Havuçlu çubuk olabilir kimsenin bir yere domuzla gitceğini zannetmiyorum yürümek daha hızlı. Genişletmek için tıkla... Onunla Strider sürülmüyor mu? Strider daha önemli.
NinimuRarei Hectopat Katılım 9 Ağustos 2021 Mesajlar 1.662 Çözümler 24 Yer Tokyo, Japan 2 Şubat 2025 #40 Said HtmAGl dedi: Onunla strider sürülmüyor mu? Strider daha önemli. Genişletmek için tıkla... Hayır strider mantarlı olanla sürülüyor havuçlu olan sadece domuzları sürmek için işe yarıyor ki tamam strider sürülür fakat domuzun sürülmesinin hiçbir mantığı yok zaten hızlı kırılıyor.
Said HtmAGl dedi: Onunla strider sürülmüyor mu? Strider daha önemli. Genişletmek için tıkla... Hayır strider mantarlı olanla sürülüyor havuçlu olan sadece domuzları sürmek için işe yarıyor ki tamam strider sürülür fakat domuzun sürülmesinin hiçbir mantığı yok zaten hızlı kırılıyor.