R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 9 Temmuz 2024 #1 Oyunu çok önceden almıştım PC için hiç oynamadım bu aralar oynayayım diyorum. Sunucu olarak hangileri iyi?
Oyunu çok önceden almıştım PC için hiç oynamadım bu aralar oynayayım diyorum. Sunucu olarak hangileri iyi?
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #2 Klasik olarak Hypixel Mineplex hive bunlar var.
soniq Decapat Katılım 6 Eylül 2023 Mesajlar 574 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 7500F / Msi PRO A620M-E / XPG Lancer Blade Siyah DDR5-5600Mhz CL46 16GB (1x16GB) Single Ram / GIGABYTE GeForce RTX 3070 EAGLE 8GB GDDR6 256Bit / Crucial 1TB P3 Serisi NVMe M.2 SSD Samsung 25" Odyssey G4 LS25BG400EUXUF 1Ms 240Hz IPS HDR10 G-Sync Gaming Monitör Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #3 RonPel dedi: Oyunu çok önceden almıştım PC için hiç oynamadım bu aralar oynayayım diyorum. Sunucu olarak hangileri iyi? Genişletmek için tıkla... Benim oynadığım zamanlar CubeCraft Hypixel HiveMC Mineplex gibi sunucular en iyisiydi şu anda durumları nasıldır bilmiyorum.
RonPel dedi: Oyunu çok önceden almıştım PC için hiç oynamadım bu aralar oynayayım diyorum. Sunucu olarak hangileri iyi? Genişletmek için tıkla... Benim oynadığım zamanlar CubeCraft Hypixel HiveMC Mineplex gibi sunucular en iyisiydi şu anda durumları nasıldır bilmiyorum.
Dxiaoq Hectopat Katılım 14 Temmuz 2020 Mesajlar 133 Çözümler 2 9 Temmuz 2024 #4 RonPel dedi: Oyunu çok önceden almıştım PC için hiç oynamadım bu aralar oynayayım diyorum. Sunucu olarak hangileri iyi? Genişletmek için tıkla... Hypixel kesinlikle.
RonPel dedi: Oyunu çok önceden almıştım PC için hiç oynamadım bu aralar oynayayım diyorum. Sunucu olarak hangileri iyi? Genişletmek için tıkla... Hypixel kesinlikle.
O ocaloguzkaan Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 221 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #5 CapsNumScroll dedi: Klasik olarak Hypixel Mineplex hive bunlar var. Genişletmek için tıkla... Hocam Mineplex kapandı hive Bedrock'a geçti.
CapsNumScroll dedi: Klasik olarak Hypixel Mineplex hive bunlar var. Genişletmek için tıkla... Hocam Mineplex kapandı hive Bedrock'a geçti.
CapsNumScroll Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2020 Mesajlar 2.071 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #7 RonPel dedi: Hypixel IP nedir? Genişletmek için tıkla... mc.hypixel.net
Plaxy Hectopat Katılım 16 Ocak 2021 Mesajlar 547 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #8 RonPel dedi: Hypixel IP nedir? Genişletmek için tıkla... mc.hypixel.net Hypixel'in ipsidir
Chezzaritz Hectopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 668 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5500 ZOTAC OVERCLOCK EDITION RTX 3060 8GB GIGABYTE A520M DDR4 HP 2X8 16GB RAM CRUCIAL 1TB M2 SSD Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #9 RonPel dedi: Oyunu çok önceden almıştım PC için hiç oynamadım bu aralar oynayayım diyorum. Sunucu olarak hangileri iyi? Genişletmek için tıkla... Bedrock versiyonu mu yoksa Java mı? Java için Mineplex kapandı maalesef. Hypixel en iyi seçenek. Türk sunucularına uğramayın launcherlarda miner var.
RonPel dedi: Oyunu çok önceden almıştım PC için hiç oynamadım bu aralar oynayayım diyorum. Sunucu olarak hangileri iyi? Genişletmek için tıkla... Bedrock versiyonu mu yoksa Java mı? Java için Mineplex kapandı maalesef. Hypixel en iyi seçenek. Türk sunucularına uğramayın launcherlarda miner var.
R RonPel Hectopat Katılım 11 Mayıs 2023 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 9 Temmuz 2024 #10 Chezzaritz dedi: Bedrock versiyonu mu yoksa Java mı? Java için Mineplex kapandı maalesef. Hypixel en iyi seçenek. Türk sunucularına uğramayın Launcher'larda miner var. Genişletmek için tıkla... İkisi de var hocam.
Chezzaritz dedi: Bedrock versiyonu mu yoksa Java mı? Java için Mineplex kapandı maalesef. Hypixel en iyi seçenek. Türk sunucularına uğramayın Launcher'larda miner var. Genişletmek için tıkla... İkisi de var hocam.