N Nowri Decapat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:39 #1 Başlıkta da gördüğünüz üzere kaliteli, sağlam bir hosting arıyorum. On kişiye kadar alabilecek bir server olması yeterli.
Başlıkta da gördüğünüz üzere kaliteli, sağlam bir hosting arıyorum. On kişiye kadar alabilecek bir server olması yeterli.
Erenn20za Hectopat Katılım 11 Ocak 2021 Mesajlar 328 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:47 #2 Nowri dedi: Başlıkta da gördüğünüz üzere kaliteli, sağlam bir hosting arıyorum. On kişiye kadar alabilecek bir server olması yeterli. Genişletmek için tıkla... Exaraton kullanmıştım daha önce. Hem fiyata makuldü, hemde gayet iyiydi. Aternos'un paralı ve çok daha iyi olan versiyonu.
Nowri dedi: Başlıkta da gördüğünüz üzere kaliteli, sağlam bir hosting arıyorum. On kişiye kadar alabilecek bir server olması yeterli. Genişletmek için tıkla... Exaraton kullanmıştım daha önce. Hem fiyata makuldü, hemde gayet iyiydi. Aternos'un paralı ve çok daha iyi olan versiyonu.
N Nowri Decapat Katılım 13 Eylül 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 07:42 #3 Exaraton u ben de biliyorum ve kullanmayı düşünüyordum. Ama kredi mantığıyla çalıştığı için ne kadar iyi-kötü emin değilim. Daha çok büyük sunucuların kullandığı tarzda bir hosting arıyorum. Cevabınız için teşekkürler.
Exaraton u ben de biliyorum ve kullanmayı düşünüyordum. Ama kredi mantığıyla çalıştığı için ne kadar iyi-kötü emin değilim. Daha çok büyük sunucuların kullandığı tarzda bir hosting arıyorum. Cevabınız için teşekkürler.