Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Çözümler 15 23 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar bu oyunu hiç oynamadım ama videoları çok hoşuma gitti. Oyun tek başıma sarar mı? Ve en ucuz nereden alabilirim?
Arkadaşlar bu oyunu hiç oynamadım ama videoları çok hoşuma gitti. Oyun tek başıma sarar mı? Ve en ucuz nereden alabilirim?
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.855 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #2 Çok fazla opsiyon yok. Sitesinden alıcaksın. Sarıyor ben çok sık oynarım
Wanhedaa Hectopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 3.685 Makaleler 1 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Thermaltake S200 TG White Kasa 700W Gold Psu AMD Ryzen 5 7500F İşlemci Msi B650M Anakart 4070 Super Zotac Gaming Ekran Kartı 32 GB Ram 2Tb m.2 SSD Windows 11 Pro işletim sistemi Cinsiyet Kadın 23 Ocak 2025 #3 Zamanında sarıyordu. 12 Yıldır oynarım sarar.
Tahao Hectopat Katılım 28 Şubat 2022 Mesajlar 2.956 Çözümler 15 23 Ocak 2025 #4 500 lira eder mi peki sizce? Bir de Delux olanı var 650 lira onu mu alayım almışken?
nasahtech Centipat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #5 Tahao dedi: 500 lira eder mi peki sizce? Bir de Delux olanı var 650 lira onu mu alayım almışken? Genişletmek için tıkla... İndirimleri bekle. Bir de önce crack de deneyebilirsin beğenirsen al.
Tahao dedi: 500 lira eder mi peki sizce? Bir de Delux olanı var 650 lira onu mu alayım almışken? Genişletmek için tıkla... İndirimleri bekle. Bir de önce crack de deneyebilirsin beğenirsen al.
Ahnohnim Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #6 Tahao dedi: Arkadaşlar bu oyunu hiç oynamadım ama videoları çok hoşuma gitti. Oyun tek başıma sarar mı? Ve en ucuz nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyun hâlâ sarıyor ama oyunu güncellemelerle iyice berbat ettiler 1.20.4 üstünü oynamıyorum ben şahsen.
Tahao dedi: Arkadaşlar bu oyunu hiç oynamadım ama videoları çok hoşuma gitti. Oyun tek başıma sarar mı? Ve en ucuz nereden alabilirim? Genişletmek için tıkla... Oyun hâlâ sarıyor ama oyunu güncellemelerle iyice berbat ettiler 1.20.4 üstünü oynamıyorum ben şahsen.
st4bil Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 304 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #7 Yıl dönümü indirimlerini beklerseniz sitesinde %50 indirim olmuştu geçen yıl bu yılda öyle güzel bir indirim yapabilirler.
Yıl dönümü indirimlerini beklerseniz sitesinde %50 indirim olmuştu geçen yıl bu yılda öyle güzel bir indirim yapabilirler.
Lava Catopuma Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Haziran 2019 Mesajlar 1.855 Çözümler 9 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #8 Ahnohnim dedi: Oyun hâlâ sarıyor ama oyunu güncellemelerle iyice berbat ettiler 1.20.4 üstünü oynamıyorum ben şahsen. Genişletmek için tıkla... Ben son güncellemeyi yapmadım. Ne değişti tam olarak nesi kötü
Ahnohnim dedi: Oyun hâlâ sarıyor ama oyunu güncellemelerle iyice berbat ettiler 1.20.4 üstünü oynamıyorum ben şahsen. Genişletmek için tıkla... Ben son güncellemeyi yapmadım. Ne değişti tam olarak nesi kötü
Ahnohnim Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #9 Lava Catopuma dedi: Ben son güncellemeyi yapmadım. Ne değişti tam olarak nesi kötü Genişletmek için tıkla... Güncellemenin tam detaylarını bilmiyorum ama oyun iyice mod yüklenmiş gibi oldu bana göre en kötü güncelleme Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Lava Catopuma dedi: Ben son güncellemeyi yapmadım. Ne değişti tam olarak nesi kötü Genişletmek için tıkla... Güncellemenin tam detaylarını bilmiyorum ama oyun iyice mod yüklenmiş gibi oldu bana göre en kötü güncelleme Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
nasahtech Centipat Katılım 15 Aralık 2023 Mesajlar 499 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ocak 2025 #10 Lava Catopuma dedi: Ben son güncellemeyi yapmadım. Ne değişti tam olarak nesi kötü Genişletmek için tıkla... Bazı farmlar çalışmıyor ve çoğu duplicate bugı da fixlendi.
Lava Catopuma dedi: Ben son güncellemeyi yapmadım. Ne değişti tam olarak nesi kötü Genişletmek için tıkla... Bazı farmlar çalışmıyor ve çoğu duplicate bugı da fixlendi.