Minecraft en ucuz nereden alınır?

Burdaoynayak

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Minecraft 1200 TL olmuş cidden bu fiyata vermek isteyen var mı bilmiyorum bazıları Windows sürümü daha uygun diyor ona bakıyorum ücretsiz deneyin yazıyor kaç TL oldugunu bilmiyorum en uygun nereden alabilirim? Sunuculara da katılacağım bu arada onun için ayrı bir Launcher öneriniz var mı? Bedwars vs.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Minecraft 1200 TL olmuş cidden bu fiyata vermek isteyen var mı bilmiyorum bazıları Windows sürümü daha uygun diyor ona bakıyorum ücretsiz deneyin yazıyor kaç TL oldugunu bilmiyorum en uygun nereden alabilirim? Sunuculara da katılacağım bu arada onun için ayrı bir Launcher öneriniz var mı? Bedwars vs.
Legacy launcher indirin geçin Minecraft çok para verilecek bi oyun değil.

Kendimde buradan aldım güvenilir.

Legacy launcher indirin geçin Minecraft çok para verilecek bi oyun değil.
‘Legacy launcher indirin geçin’ demekle korsanı normalleştirmiş olmuyorsun, sadece emeğin karşılığını yok saydığını ilan etmiş oluyorsun. Minecraft’ın parası ‘çok’ geliyorsa oyuna laf etmek yerine bütçeni tartışmak daha dürüst olur. Çünkü burada pahalı olan oyun değil, ücretsiz alışkanlığı.

Kendimde buradan aldım güvenilir.

‘Legacy Launcher indirin geçin' demekle korsanı normalleştirmiş olmuyorsun, sadece emeğin karşılığını yok saydığını ilan etmiş oluyorsun. Minecraft'ın parası ‘çok' geliyorsa oyuna laf etmek yerine bütçeni tartışmak daha dürüst olur. Çünkü burada pahalı olan oyun değil, ücretsiz alışkanlığı.

Ona göre emeğin karşılığını sizde yoka sayıyorsunuz ve mojanga para kaybettiriyorsunuz. Sonuçta bu hesapların çoğu çalınmış hesaplardır ve parayı mojanga değil de satana ödemiş oluyorsun. Yani senin dediğinle benim dediğinin pek farkı yok. Mojang 1200 TL'ye satıyor ve ben başka açık kaynaklı bedava Launcher öneriyorum diye emeğin karşılığını yok ediyorsam sende mojanga 1 kuruş para vermeden çalınan hesapları daha ucuza almayı öneriyorsun diye emeklerin karşılığını vermiş olmuyorsun.

Xbox'ta PC sürümü indirimlerde 500 TL'ye kadar düşüyor. Yılbaşı indirimlerinde muhtemelen indirime girer. Beklerseniz en güvenli şekilde öyle alabilirsiniz.

Ona göre emeğin karşılığını sizde yoka sayıyorsunuz ve mojanga para kaybettiriyorsunuz. Sonuçta bu hesapların çoğu çalınmış hesaplardır ve parayı mojanga değil de satana ödemiş oluyorsun. Yani senin dediğinle benim dediğinin pek farkı yok. Mojang 1200 TL'ye satıyor ve ben başka açık kaynaklı bedava Launcher öneriyorum diye emeğin karşılığını yok ediyorsam sende mojanga 1 kuruş para vermeden çalınan hesapları daha ucuza almayı öneriyorsun diye emeklerin karşılığını vermiş olmuyorsun.

Hayır, aynı şey değil ve aradaki farkı özellikle görmezden geliyorsun. Çalıntı hesap satın almak doğrudan hırsızlığın parçası olmak demektir; açık kaynaklı bir launcher önermek ise teknik olarak korsanı teşvik edebilir, ama doğrudan suç gelirini beslemekle aynı kategoriye konamaz. Ben burada kimseye ‘git çalıntı hesap al’ demedim, sen ise çalıntı olduğu bilinen bir pazarın normalleşmesini savunuyorsun. ‘İkisi de emek kaybı’ diyerek aradaki hukuki ve etik uçurumu yok sayıyorsun. Bu, konuyu tartışmak değil, suçu sulandırmaktır.

Bir de ‘çoğu çalıntı’ diyorsun; bunu neye göre, hangi kanıta dayanarak söylüyorsun? Varsayımla hüküm dağıtıyorsun. Kaldı ki mesele yine aynı yere geliyor: Ben kimseye ‘git çalıntı hesap al’ demedim, sen ise korsanı açık açık normalleştiriyorsun. İkisini aynı kefeye koymaya çalışman, ya aradaki hukuki ve etik farkı bilmediğini ya da bilip işine geldiği gibi eğip büktüğünü gösterir. Suç varsayımıyla tartışma kazanılmaz.

Hayır, aynı şey değil ve aradaki farkı özellikle görmezden geliyorsun. Çalıntı hesap satın almak doğrudan hırsızlığın parçası olmak demektir; açık kaynaklı bir Launcher önermek ise teknik olarak korsanı teşvik edebilir, ama doğrudan suç gelirini beslemekle aynı kategoriye konamaz. Ben burada kimseye ‘git çalıntı hesap al' demedim, sen ise çalıntı olduğu bilinen bir pazarın normalleşmesini savunuyorsun. ‘ikisi de emek kaybı' diyerek aradaki hukuki ve etik uçurumu yok sayıyorsun. Bu, konuyu tartışmak değil, suçu sulandırmaktır.

Bir de ‘çoğu çalıntı' diyorsun; bunu neye göre, hangi kanıta dayanarak söylüyorsun? Varsayımla hüküm dağıtıyorsun. Kaldı ki mesele yine aynı yere geliyor: Ben kimseye ‘git çalıntı hesap al' demedim, sen ise korsanı açık açık normalleştiriyorsun. İkisini aynı kefeye koymaya çalışman, ya aradaki hukuki ve etik farkı bilmediğini ya da bilip işine geldiği gibi eğip büktüğünü gösterir. Suç varsayımıyla tartışma kazanılmaz.

Hayır, sıkıntı ikimizde mojanga göre aynı yolu öneriyoruz diyebilirim çünkü onlara iki yolda emeklerinin karşılığını vermiyor. Sen direkt Microsoft Store'dan almayı önermiş gibi beni korsanı teşvik etmekle ve çalıntı bir pazarı normalleştirmekle suçlarken sende büyük ihtimal çalıntı hesap satılan yer atıyorsun ve kendini legal tarafta sanıyorsun. Yani burada konu " sana göre emeklerinin karşılığını vermek ya da yok saymak" değil, sana göre konu sadece bir ürüne para vermek, paranın ne kadar olduğunu ve nereye gittiğinide umursamıyorsun. Bana göre konu paranın nereye gittiği olduğu için yine korsanlık sayılır çünkü üreticiye göre ona para gitmiyorsa hesaba para versen ne olur ki? Yani fikirlerimiz benzer ve bu yüzden saçma bir tartışmaya girmemize gerek yok. Sende oradan üreticiye para gitmediğini biliyorsun bu yüzden beni suçlamayı bırak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı