Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 4 Haziran 2021 #1 Minecraft oynarken XP sıkıntısı oluyor. En verimli XP ve diğer farmları yazabilir misiniz? Wither iskeleti ile enderman farmı arasında kaldım.
Minecraft oynarken XP sıkıntısı oluyor. En verimli XP ve diğer farmları yazabilir misiniz? Wither iskeleti ile enderman farmı arasında kaldım.
Tqlhaa46 Decapat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #2 Ardaa41 dedi: Minecraft oynarken XP sıkıntısı oluyor. En verimli XP ve diğer farmları yazabilir misiniz? Wither iskeleti ile enderman farmı arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Enderman daha verimli diye biliyorum kanka.
Ardaa41 dedi: Minecraft oynarken XP sıkıntısı oluyor. En verimli XP ve diğer farmları yazabilir misiniz? Wither iskeleti ile enderman farmı arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Enderman daha verimli diye biliyorum kanka.
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 4 Haziran 2021 #3 Tqlhaa46 dedi: Enderman daha verimli diye biliyorum kanka. Genişletmek için tıkla... Maksimum leveli hangi farmda alabilirim?
Tqlhaa46 dedi: Enderman daha verimli diye biliyorum kanka. Genişletmek için tıkla... Maksimum leveli hangi farmda alabilirim?
Hasansioooo Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 392 Çözümler 2 Yer Moskova Cephesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim ab 4 Haziran 2021 #4 Ardaa41 dedi: Minecraft oynarken XP sıkıntısı oluyor. En verimli XP ve diğer farmları yazabilir misiniz? Wither iskeleti ile enderman farmı arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Enderman farmı.
Ardaa41 dedi: Minecraft oynarken XP sıkıntısı oluyor. En verimli XP ve diğer farmları yazabilir misiniz? Wither iskeleti ile enderman farmı arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Enderman farmı.
C Cascarly Decapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 162 Çözümler 1 4 Haziran 2021 #5 Enderman farmı basit ve iyi Xp veriyor.
Ardaa41 Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 1.444 Çözümler 5 4 Haziran 2021 #6 Hasansioooo dedi: Enderman farmı. Genişletmek için tıkla... Peki farm önerebilir misiniz? Çoğunlukla barut sıkıntım oluyor. Creeper farmı yapımını nerede bulabilirim?
Hasansioooo dedi: Enderman farmı. Genişletmek için tıkla... Peki farm önerebilir misiniz? Çoğunlukla barut sıkıntım oluyor. Creeper farmı yapımını nerede bulabilirim?
C Cascarly Decapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 162 Çözümler 1 4 Haziran 2021 #7 Ardaa41 dedi: Minecraft oynarken XP sıkıntısı oluyor. En verimli XP ve diğer farmları yazabilir misiniz? Wither iskeleti ile enderman farmı arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Wither iskelet farmı zordur. Enderman XP için gayet yeterli.
Ardaa41 dedi: Minecraft oynarken XP sıkıntısı oluyor. En verimli XP ve diğer farmları yazabilir misiniz? Wither iskeleti ile enderman farmı arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Wither iskelet farmı zordur. Enderman XP için gayet yeterli.
Tqlhaa46 Decapat Katılım 25 Nisan 2021 Mesajlar 119 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Haziran 2021 #8 Ardaa41 dedi: Maksimum leveli hangi farmda alabilirim? Genişletmek için tıkla... Vallahi bende tam bilmiyorum kanka ama enderman farmının wither e göre daha fazla XP verdiğini biliyorum.
Ardaa41 dedi: Maksimum leveli hangi farmda alabilirim? Genişletmek için tıkla... Vallahi bende tam bilmiyorum kanka ama enderman farmının wither e göre daha fazla XP verdiğini biliyorum.
Hasansioooo Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 392 Çözümler 2 Yer Moskova Cephesi Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyim ab 4 Haziran 2021 #9 Ardaa41 dedi: Peki farm önerebilir misiniz? Çoğunlukla barut sıkıntım oluyor. Creeper farmı yapımını nerede bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Enderman farmı öneririm ancak eğer farklı farmlar isterseniz mob farmı olabilir creeper,iskelet,zombi,örümcek falan düşüyor.
Ardaa41 dedi: Peki farm önerebilir misiniz? Çoğunlukla barut sıkıntım oluyor. Creeper farmı yapımını nerede bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Enderman farmı öneririm ancak eğer farklı farmlar isterseniz mob farmı olabilir creeper,iskelet,zombi,örümcek falan düşüyor.
C Cascarly Decapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 162 Çözümler 1 4 Haziran 2021 #10 Ardaa41 dedi: Peki farm önerebilir misiniz? Çoğunlukla barut sıkıntım oluyor. Creeper farmı yapımını nerede bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Shulkercraft adlı YouTube kanalında çoğu farm var.
Ardaa41 dedi: Peki farm önerebilir misiniz? Çoğunlukla barut sıkıntım oluyor. Creeper farmı yapımını nerede bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Shulkercraft adlı YouTube kanalında çoğu farm var.