GreenWarrioR
Hectopat
Merhaba, uzatmadan söyliyim onlineda birisinin ende gidememesi için hangi kodu yazabilirim? Sözlerimi dinlemedi ceza olsun diye end yasağı koymak istiyorum. Öyle bir kod var mı?
Sadece bir kişi için yapmak istiyorum ama şu an aklıma bir şey geldi zaten. Endin etrafını bedrocklarım, kendisi giremez. Büyük ihtimal böyle yaparım.Aternos'tan sunucuyu kuruyorsan world kısmında endin yanındaki işareti kapatınca olmuyor diye biliyorum.
Sizi dinlemeyen birisiyle Minecraft oynanmaz ki.Merhaba, uzatmadan söyliyim onlineda birisinin ende gidememesi için hangi kodu yazabilirim? Sözlerimi dinlemedi ceza olsun diye end yasağı koymak istiyorum. Öyle bir kod var mı?
Merhaba, uzatmadan söyleyeyim Online'da birisinin ende gidememesi için hangi kodu yazabilirim? Sözlerimi dinlemedi ceza olsun diye end yasağı koymak istiyorum. Öyle bir kod var mı?
Büyük ihtimal etrafı bedrocklarım. Ejderi katlettikten sonra da açarım, takılır orda.End yasağı yerine etrafını katman kayasıyla çevirip YouTube'a atın. Gelen her likede süresini bir saat uzatın. Adamda enayi gibi orada bekleyecektir ve sunucundan çıkmayacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.