Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 30 Mayıs 2021 #1 Minecraft End'de yapı inşa ediyorum ama enderman gelip patlatıyor. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Mayıs 2021
Halaxsi Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 450 Makaleler 2 Çözümler 1 Yer Grove Street Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #2 Öldür ender ejderhasını. Artı 2 Eksi
iPhone 14 Pro Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 793 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mayıs 2021 #3 Ejderhayı öldür? Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.083 Makaleler 1 Çözümler 571 30 Mayıs 2021 #4 Zorluk ayarlarından barışçıl'a al. Artı 0 Eksi
II.Wilhelm Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Eylül 2020 Mesajlar 1.857 Çözümler 6 Yer Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek König 30 Mayıs 2021 #5 Ejderhayı öldürcen? Artı 0 Eksi
sentiusz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 1.360 Çözümler 4 30 Mayıs 2021 #6 Ejderhayı öldürmeden End'de rahat duramazsınız. Zaten oraya gitmenin amacı ejderhayı kesmek. Artı 0 Eksi
sethr Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 544 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Mayıs 2021 #7 Ejderhayı öldürün ve endi aydınlatın. Böylelikle Endermanlar'da spawn olmaz. Ve bloklarınız çalınmaz. Artı 0 Eksi
Ejderhayı öldürün ve endi aydınlatın. Böylelikle Endermanlar'da spawn olmaz. Ve bloklarınız çalınmaz.
KS KS Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 30 Mayıs 2021 #8 sentiusz dedi: Ejderhayı öldürmeden End'de rahat duramazsınız. Zaten oraya gitmenin amacı ejderhayı kesmek. Genişletmek için tıkla... II.Wilhelm dedi: Ejderhayı öldürcen? Genişletmek için tıkla... GFYT dedi: Zorluk ayarlarından barışçıl'a al. iPhone 14 Pro dedi: Ejderhayı öldür? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Yaratıcı modda oynuyorum fakat end ejderhasını kesmek istemiyorum. Bu patlamaları halledebilmenin bir yolu yok mu? Artı 0 Eksi
sentiusz dedi: Ejderhayı öldürmeden End'de rahat duramazsınız. Zaten oraya gitmenin amacı ejderhayı kesmek. Genişletmek için tıkla... II.Wilhelm dedi: Ejderhayı öldürcen? Genişletmek için tıkla... GFYT dedi: Zorluk ayarlarından barışçıl'a al. iPhone 14 Pro dedi: Ejderhayı öldür? Genişletmek için tıkla... Genişletmek için tıkla... Yaratıcı modda oynuyorum fakat end ejderhasını kesmek istemiyorum. Bu patlamaları halledebilmenin bir yolu yok mu?
Death_9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 2.104 Makaleler 1 Çözümler 23 Yer Türkiye 30 Mayıs 2021 #9 Kısacı dedi: Yaratıcı modda oynuyorum fakat end ejderhasını kesmek istemiyorum. Bu patlamaları halledebilmenin bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok. Artı 0 Eksi
Kısacı dedi: Yaratıcı modda oynuyorum fakat end ejderhasını kesmek istemiyorum. Bu patlamaları halledebilmenin bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Yok.
sethr Hectopat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 544 Makaleler 1 Çözümler 6 30 Mayıs 2021 #10 Kısacı dedi: Yaratıcı modda oynuyorum fakat end ejderhasını kesmek istemiyorum. Bu patlamaları halledebilmenin bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bir komut var ''/gamerule mobGriefing false'' diye. Creeper patlamalarını önlüyordu belki ejderhanın patlatmalarını da önler. Denemekten zarar gelmez. Artı 0 Eksi
Kısacı dedi: Yaratıcı modda oynuyorum fakat end ejderhasını kesmek istemiyorum. Bu patlamaları halledebilmenin bir yolu yok mu? Genişletmek için tıkla... Hocam bir komut var ''/gamerule mobGriefing false'' diye. Creeper patlamalarını önlüyordu belki ejderhanın patlatmalarını da önler. Denemekten zarar gelmez.