Minecraft envanter kısayolları nedir?

Minecraft envanter kısayolları nedir? Mesela bu videoda bütün çürük etleri envanterine tek bir tık ile alıyor. Nasıl yapıyor? Daha fazla kısayol var mıdır? İnternette araştırdım ama bulamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Minecraft envanter kısayolları nedir? Mesela bu videoda bütün çürük etleri envanterine tek bir tık ile alıyor. Nasıl yapıyor? Daha fazla kısayol var mıdır? İnternette araştırdım ama bulamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eşyayı alın. Sonra Shift ile aynı eşyanın üzerine 2 kere tıklayın. Aynı türde olan tüm eşyalar karşıya geçecek.

Benim bir sorum var. Gamemode'de iken bir kısayol ile bir eşyayı tüm envantere X64 olarak dağıtabiliyoruz. O hangi kısayol?

Eşyayı alın. Sonra Shift ile aynı eşyanın üzerine 2 kere tıklayın. Aynı türde olan tüm eşyalar karşıya geçecek.

Benim bir sorum var. Gamemode'de iken bir kısayol ile bir eşyayı tüm envantere X64 olarak dağıtabiliyoruz. O hangi kısayol?

O alacağın itemin üstüne gelip 1 2 3 4 5 6 diye slotlara 64 olarak ekleyebilirsin 1 2 tuşlarına basıcaksın o kadar o senin envanterine gelecek zaten.

Mouse'nin orta tuşuna basarsan bir eşyadan 64 tane alıyor, ek olarak imlecin almak istediğin eşyanın üzerindeyken klavyedeki sayılara basarak slotlara da yerleştirebiliyorsun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı