AlyTheAtSlayer Hectopat Katılım 15 Ağustos 2020 Mesajlar 42 23 Ağustos 2020 #1 Hexxit mod paketinde envanterde büyü yapmamızı sağlayan bir mod var adını bilen varsa söyleyebilir mi?
Hexxit mod paketinde envanterde büyü yapmamızı sağlayan bir mod var adını bilen varsa söyleyebilir mi?
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2020 #2 AlyTheAtSlayer dedi: Hexxit mod paketinde envanterde büyü yapmamızı sağlayan bir mod var adını bilen varsa söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hexxit dosyalarında ki modları internetten araştır bence, çünkü sadece öyle bir mod yok diye biliyorum. Bir modun ekstrası gibi birşey. Artı 0 Eksi
AlyTheAtSlayer dedi: Hexxit mod paketinde envanterde büyü yapmamızı sağlayan bir mod var adını bilen varsa söyleyebilir mi? Genişletmek için tıkla... Hexxit dosyalarında ki modları internetten araştır bence, çünkü sadece öyle bir mod yok diye biliyorum. Bir modun ekstrası gibi birşey.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 23 Ağustos 2020 #3 Bunu sağlayan komutlar oyunda bulunuyor zaten. İlla mod yükleyeceğim derseniz de, öyle bir mod olduğunu düşünmüyorum, bir modun yan özelliğidir muhtemelen. Artı 0 Eksi
Bunu sağlayan komutlar oyunda bulunuyor zaten. İlla mod yükleyeceğim derseniz de, öyle bir mod olduğunu düşünmüyorum, bir modun yan özelliğidir muhtemelen.
Osman Tuç Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2019 Mesajlar 1.954 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2020 #4 Ellie Williams dedi: Bunu sağlayan komutlar oyunda bulunuyor zaten. İlla mod yükleyeceğim derseniz de, öyle bir mod olduğunu düşünmüyorum, bir modun yan özelliğidir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Bu mod'da envantere girince "x" tuşuna basınca büyü menüsü açılıyor lapis te gerekmiyor. Ve leveller 30-40 bile olabiliyor. Artı 0 Eksi
Ellie Williams dedi: Bunu sağlayan komutlar oyunda bulunuyor zaten. İlla mod yükleyeceğim derseniz de, öyle bir mod olduğunu düşünmüyorum, bir modun yan özelliğidir muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Bu mod'da envantere girince "x" tuşuna basınca büyü menüsü açılıyor lapis te gerekmiyor. Ve leveller 30-40 bile olabiliyor.
I ismail5900 Picopat Katılım 24 Ağustos 2020 Mesajlar 10 24 Ağustos 2020 #5 Osman Tuç dedi: Bu Mod'da envantere girince "X" tuşuna basınca büyü menüsü açılıyor lapis te gerekmiyor. Ve Level'ler 30-40 bile olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Not Enough Items modu sayesinde bu tarz hileler yapabiliyorsunuz. Kendi oluşturduğunuz bir mod paketinde çalışması için modun ayarlarından ayarlamanız gerekecektir. Artı 0 Eksi
Osman Tuç dedi: Bu Mod'da envantere girince "X" tuşuna basınca büyü menüsü açılıyor lapis te gerekmiyor. Ve Level'ler 30-40 bile olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Not Enough Items modu sayesinde bu tarz hileler yapabiliyorsunuz. Kendi oluşturduğunuz bir mod paketinde çalışması için modun ayarlarından ayarlamanız gerekecektir.