BurakPolat Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #1 Bugün Minecraft oynuyordum ve birden chat bölümüne yazdığım kodları bir kadının okuduğunu fark ettim. Aynı zamanda ayarlardan başka şeylere basınca da bu kadın yaptığım şeyleri okuyor, sorun nedir acaba?
Bugün Minecraft oynuyordum ve birden chat bölümüne yazdığım kodları bir kadının okuduğunu fark ettim. Aynı zamanda ayarlardan başka şeylere basınca da bu kadın yaptığım şeyleri okuyor, sorun nedir acaba?
HeroBaskan Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2020 #2 Voiceover açılmıştır. Artı 0 Eksi
KS KS BurakPolat Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #3 HeroBaskan dedi: Voiceover açılmıştır. Genişletmek için tıkla... Ekran okuyucu kapalı ama hala devam ediyor. Artı 0 Eksi
HeroBaskan dedi: Voiceover açılmıştır. Genişletmek için tıkla... Ekran okuyucu kapalı ama hala devam ediyor.
alfm34 Hectopat Katılım 1 Ekim 2020 Mesajlar 95 Yer Memleket Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #4 BurakPolat dedi: Ekran okuyucu kapalı ama hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Ekran okuyucuyu kapat ve oyundan çıkıp yeniden gir. Artı 0 Eksi
BurakPolat dedi: Ekran okuyucu kapalı ama hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Ekran okuyucuyu kapat ve oyundan çıkıp yeniden gir.
HeroBaskan Hectopat Katılım 31 Ekim 2020 Mesajlar 274 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2020 #5 BurakPolat dedi: Ekran okuyucu kapalı ama hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Minecraft çok oynayan biri değilim ve tam ayarlarını bilmiyorum Windows'un kendi ekran oyuncusuna bakar mısın bir? Artı 0 Eksi
BurakPolat dedi: Ekran okuyucu kapalı ama hala devam ediyor. Genişletmek için tıkla... Minecraft çok oynayan biri değilim ve tam ayarlarını bilmiyorum Windows'un kendi ekran oyuncusuna bakar mısın bir?