AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.678 Makaleler 2 Çözümler 12 3 Temmuz 2021 #1 Şunu açmaya çalışıyorum server kurmak için 1.17 Java'sı bu fakat başlığa yazdığım hatayı alıyorum. Şu videodaki çözüm işe yaramadı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şimdiden teşekkürler. @Ellie Williams
Şunu açmaya çalışıyorum server kurmak için 1.17 Java'sı bu fakat başlığa yazdığım hatayı alıyorum. Şu videodaki çözüm işe yaramadı: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şimdiden teşekkürler. @Ellie Williams
Çözüm Ellie Williams 3 Temmuz 2021 Önce indirdiğiniz JDK'yı silin ve şuradan Windows x64 İnstaller olanı kurun: https://www.oracle.com/java/technologies/javase-jdk16-downloads.html Ardından server.jar dosyasına sağ tıklayın ve Birlikte Aç > Başka bir uygulama seç deyin. C:\Program Files\Java\jdk-16.0.1\bin\javaw.exe dosyasını bulun ve seçin. Hayırlı uğurlu olsun, dosya hatasız çalışacak.
Önce indirdiğiniz JDK'yı silin ve şuradan Windows x64 İnstaller olanı kurun: https://www.oracle.com/java/technologies/javase-jdk16-downloads.html Ardından server.jar dosyasına sağ tıklayın ve Birlikte Aç > Başka bir uygulama seç deyin. C:\Program Files\Java\jdk-16.0.1\bin\javaw.exe dosyasını bulun ve seçin. Hayırlı uğurlu olsun, dosya hatasız çalışacak.
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #11 Güncel Java kurmayı deneyin hocam. Artı 0 Eksi
KS KS AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.678 Makaleler 2 Çözümler 12 3 Temmuz 2021 #12 erentronik dedi: Java'nın kurulu olduğu konum neresi? Genişletmek için tıkla... Hocam onuda bilmiyorum. Artı 0 Eksi
erentronik dedi: Java'nın kurulu olduğu konum neresi? Genişletmek için tıkla... Hocam onuda bilmiyorum.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 70 Yer İstanbul 3 Temmuz 2021 #13 Lahmahcun dedi: Hocam onuda bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Program Files ve Program Files (x86) klasörlerine bakar mısın? Hangisinde Java klasörü var? Artı 0 Eksi
Lahmahcun dedi: Hocam onuda bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Program Files ve Program Files (x86) klasörlerine bakar mısın? Hangisinde Java klasörü var?
KS KS AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.678 Makaleler 2 Çözümler 12 3 Temmuz 2021 #14 rexashi dedi: Güncel Java kurmayı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam güncel javanın kurulu olup olmadığına nereden bakacağım. erentronik dedi: Program Files ve Program Files (x86) klasörlerine bakar mısın? Hangisinde Java klasörü var? Genişletmek için tıkla... Program Files'de var hocam. Bu en sondaki klasörü kendi elimle manuel attım. Artı 0 Eksi
rexashi dedi: Güncel Java kurmayı deneyin hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam güncel javanın kurulu olup olmadığına nereden bakacağım. erentronik dedi: Program Files ve Program Files (x86) klasörlerine bakar mısın? Hangisinde Java klasörü var? Genişletmek için tıkla... Program Files'de var hocam. Bu en sondaki klasörü kendi elimle manuel attım.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 70 Yer İstanbul 3 Temmuz 2021 #15 Lahmahcun dedi: Hocam güncel javanın kurulu olup olmadığına nereden bakacağım. Program Files'de var hocam. Genişletmek için tıkla... Windows'un arama yerine Uptade Java yaz. O tarz bir uygulama göreceksin. Onda Check for updates butonuna tıklayınca herşeyi halleder uygulama. Lahmahcun dedi: Hocam güncel javanın kurulu olup olmadığına nereden bakacağım. Program Files'de var hocam. Eki Görüntüle 1094626 Bu en sondaki klasörü kendi elimle manuel attım. Genişletmek için tıkla... Nereden kopyaladınız dosyayı? Artı 0 Eksi
Lahmahcun dedi: Hocam güncel javanın kurulu olup olmadığına nereden bakacağım. Program Files'de var hocam. Genişletmek için tıkla... Windows'un arama yerine Uptade Java yaz. O tarz bir uygulama göreceksin. Onda Check for updates butonuna tıklayınca herşeyi halleder uygulama. Lahmahcun dedi: Hocam güncel javanın kurulu olup olmadığına nereden bakacağım. Program Files'de var hocam. Eki Görüntüle 1094626 Bu en sondaki klasörü kendi elimle manuel attım. Genişletmek için tıkla... Nereden kopyaladınız dosyayı?
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #16 Lahmahcun dedi: Hocam güncel javanın kurulu olup olmadığına nereden bakacağım. Program Files'de var hocam. Eki Görüntüle 1094626 Bu en sondaki klasörü kendi elimle manuel attım. Genişletmek için tıkla... Nereden attınız dosyayı? Artı 0 Eksi
Lahmahcun dedi: Hocam güncel javanın kurulu olup olmadığına nereden bakacağım. Program Files'de var hocam. Eki Görüntüle 1094626 Bu en sondaki klasörü kendi elimle manuel attım. Genişletmek için tıkla... Nereden attınız dosyayı?
KS KS AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.678 Makaleler 2 Çözümler 12 3 Temmuz 2021 #17 erentronik dedi: Windows'un arama yerine Uptade Java yaz. O tarz bir uygulama göreceksin. Onda Check for updates butonuna tıklayınca herşeyi halleder uygulama. Nereden kopyaladınız dosyayı? Genişletmek için tıkla... https://www.oracle.com/java/technologies/javase-jdk16-downloads.html#license-lightbox Bu en alttaki'ni indirdim ve attım. Artı 0 Eksi
erentronik dedi: Windows'un arama yerine Uptade Java yaz. O tarz bir uygulama göreceksin. Onda Check for updates butonuna tıklayınca herşeyi halleder uygulama. Nereden kopyaladınız dosyayı? Genişletmek için tıkla... https://www.oracle.com/java/technologies/javase-jdk16-downloads.html#license-lightbox Bu en alttaki'ni indirdim ve attım.
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.891 Çözümler 70 Yer İstanbul 3 Temmuz 2021 #18 Lahmahcun dedi: https://www.oracle.com/java/technologies/javase-jdk16-downloads.html#license-lightbox Bu en alttaki'ni indirdim ve attım. Genişletmek için tıkla... JDK geliştiriciler için yani normal Java gibi çalıştırmaya yaramaz. Başlat menüsünden Java klasöründe güncelleme uygulaması ile güncelleme yapmayı deneyi. Artı 0 Eksi
Lahmahcun dedi: https://www.oracle.com/java/technologies/javase-jdk16-downloads.html#license-lightbox Bu en alttaki'ni indirdim ve attım. Genişletmek için tıkla... JDK geliştiriciler için yani normal Java gibi çalıştırmaya yaramaz. Başlat menüsünden Java klasöründe güncelleme uygulaması ile güncelleme yapmayı deneyi.
KS KS AzPişmişKöfte Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.678 Makaleler 2 Çözümler 12 3 Temmuz 2021 #19 erentronik dedi: Windows'un arama yerine Uptade Java yaz. O tarz bir uygulama göreceksin. Onda Check for updates butonuna tıklayınca herşeyi halleder uygulama. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
erentronik dedi: Windows'un arama yerine Uptade Java yaz. O tarz bir uygulama göreceksin. Onda Check for updates butonuna tıklayınca herşeyi halleder uygulama. Genişletmek için tıkla...
rexashi Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.873 Makaleler 5 Çözümler 20 Yer Niğde Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 3 4300GE Crucial Ballistix 8x2 3200MHz B450M S2H Corsair CV550 550W Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2021 #20 Lahmahcun dedi: Eki Görüntüle 1094631 Genişletmek için tıkla... Zaten en son Java sürümüne sahipsiniz. Bilgisayarınız kaç bit? Artı 0 Eksi
Lahmahcun dedi: Eki Görüntüle 1094631 Genişletmek için tıkla... Zaten en son Java sürümüne sahipsiniz. Bilgisayarınız kaç bit?