Çözüldü Minecraft "error code: 0x80040154 code: Deep ocean." hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Real Defender

Hectopat
Yer
Konohagakure
Merhaba, Microsoft girişi derken fotoğrafta ki hatayı alıyorum çözümü nedir? İnternette var ama hepsi İngilizce ve hiçbir şey anlamadım. Windows 10 kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• 1661947144124.png
    408,1 KB · Görüntüleme: 104
Çözüm
Windows arama yerine "Hizmetler" yazın ve girin.

Burada Xbox Live Kimlik Doğrulama Yöneticisi ve hemen altında Xbox Live Oyun Kaydetme diye iki hizmet olacak.

Öncelikle ikisine de sağ tıklayın ve "Başlat" diyin.

İkisini de başlattıktan sonra yine sıralı olarak ikisine de sağ tıklayın ve "Özellikler" diyin.

Başlangıç türünü "Otomatik" yapın, sırasıyla "Uygula" ve "Tamam" diyin.

Bunu diğeri için de yapın.

Windows arama yerine "Hizmetler" yazın ve girin.

Burada Xbox Live Kimlik Doğrulama Yöneticisi ve hemen altında Xbox Live Oyun Kaydetme diye iki hizmet olacak.

Öncelikle ikisine de sağ tıklayın ve "Başlat" diyin.

İkisini de başlattıktan sonra yine sıralı olarak ikisine de sağ tıklayın ve "Özellikler" diyin.

Başlangıç türünü "Otomatik" yapın, sırasıyla "Uygula" ve "Tamam" diyin.

Bunu diğeri için de yapın.

Çözüm
Çok teşekkür ederim adamsınız.

Merhaba ben Xbox Live kimlik doğrulamaya sağ tıklayınca başlata basamıyorum buna bir çözümünüz var mı?

Merhaba ben Xbox Live kimlik doğrulamaya sağ tıklayınca başlata basamıyorum buna bir çözümünüz var mı?
Bende de aynı problem var...
Siz çözebildiniz mi?

EDIT:
Önce "Kimlik Doğrulama" ile "Oyun Kaydetme" hizmetinin başlangıç türünü otomatik yaptım, sonrasında sağ tıklayınca "Başlat" tuşu geldi. Sorunum çözüldü.
Yapamayan olursa diye yazayım dedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…