KenX Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #1 Resimdeki modu kurdum. Sürüm falan her şeyi kontrol ettim uyumlu. Bu hatayı veriyor. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2025
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 743 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #2 KenX dedi: Resimdeki modu kurdum. Sürüm falan her şeyi kontrol ettim uyumlu. Bu hatayı veriyor. Eki Görüntüle 2553747 Genişletmek için tıkla... Sürüm doğru mu bir de başka bir daha mod kurudusanız birhiriyle destekli olmayabilirler. Artı 0 Eksi
KenX dedi: Resimdeki modu kurdum. Sürüm falan her şeyi kontrol ettim uyumlu. Bu hatayı veriyor. Eki Görüntüle 2553747 Genişletmek için tıkla... Sürüm doğru mu bir de başka bir daha mod kurudusanız birhiriyle destekli olmayabilirler.
Ustapsklgg Femtopat Katılım 14 Temmuz 2025 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #3 KenX dedi: Resimdeki modu kurdum. Sürüm falan her şeyi kontrol ettim uyumlu. Bu hatayı veriyor. Eki Görüntüle 2553747 Genişletmek için tıkla... Mod bozuk olabilir veya başka modla uyumsuzluk vardır. Önerim tek bu modu kurarrak dene. Artı 0 Eksi
KenX dedi: Resimdeki modu kurdum. Sürüm falan her şeyi kontrol ettim uyumlu. Bu hatayı veriyor. Eki Görüntüle 2553747 Genişletmek için tıkla... Mod bozuk olabilir veya başka modla uyumsuzluk vardır. Önerim tek bu modu kurarrak dene.
KS KS KenX Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #4 missy5566 dedi: Sürüm doğru mu bir de başka bir daha mod kurudusanız birhiriyle destekli olmayabilirler. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sürümü kontrol ettim başka modda kurmadım. Bu arada orijinal Minecraft değil. Ustapsklgg dedi: Mod bozuk olabilir veya başka modla uyumsuzluk vardır. Önerim tek bu modu kurarrak dene. Genişletmek için tıkla... Başka mod kurmadım. Artı 0 Eksi
missy5566 dedi: Sürüm doğru mu bir de başka bir daha mod kurudusanız birhiriyle destekli olmayabilirler. Genişletmek için tıkla... Dediğim gibi sürümü kontrol ettim başka modda kurmadım. Bu arada orijinal Minecraft değil. Ustapsklgg dedi: Mod bozuk olabilir veya başka modla uyumsuzluk vardır. Önerim tek bu modu kurarrak dene. Genişletmek için tıkla... Başka mod kurmadım.
missy5566 Centipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 743 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #5 KenX dedi: Dediğim gibi sürümü kontrol ettim başka modda kurmadım. Bu arada orijinal Minecraft değil. Genişletmek için tıkla... Tllauncher mi? Artı 0 Eksi
KenX dedi: Dediğim gibi sürümü kontrol ettim başka modda kurmadım. Bu arada orijinal Minecraft değil. Genişletmek için tıkla... Tllauncher mi?
KS KS KenX Centipat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2025 #6 missy5566 dedi: Tllauncher mi? Genişletmek için tıkla... Evet hocam Artı 0 Eksi