Minecraft ESC menüsü nasıl değiştirilir?

LiXR

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 Ryzen 5500 16 GB Ram
Meslek
Youpıtır Heçkır
Aşağıdaki resimdeki gibi GUI yapmak istiyorum, tam olarak nasıl değiştireceğim?

Dosya Ekleri

• resim_2024-12-06_001028524.png
    32,2 KB · Görüntüleme: 285
Kaynak paketi. Bug olmuş sanırım sunucudan çıkınca kaynak paketi kalmış.

Eğer kendin için değiştirmek istiyorsan, FancyMenu modunu kullanabilirsin. Ancak bir sunucunun herkesin GUI'sini değiştirmek istiyorsan, kaynak paketi yapman gerek.

Eğer kendin için değiştirmek istiyorsan, fancymenu modunu kullanabilirsin. Ancak bir sunucunun herkesin GUI'sini değiştirmek istiyorsan, kaynak paketi yapman gerek.

Kendim için yapmak istiyorum bunu texturepack ile ayarlayamıyor muyuz?

Kendim için yapmak istiyorum bunu texturepack ile ayarlayamıyor muyuz?
Evet, texture pack ile ayarlayabilirsiniz, ancak biraz uğraştırıcı olabilir. Texture pack oluşturma konusunda bilgim fazla değil maalesef, ancak Photoshop ile istediğiniz şekilde tasarlayıp bunu bir kaynak paketine atabilirsiniz. Ancak dediğim gibi, maalesef fazla bir bilgim yok. Bunun gibi bir sürü video var, biraz İngilizceniz varsa (Türkçe bir kaynak bulamadım bunun hakkında) yapabilirsiniz.

Photoshopveya Photopea gibi bir siteden kendi buton dokunu (texture) tasarlayıp, FancyMenu moduyla kullanabilirsin. Bu resimdeki gibi 'Button Textures' kısmından butonun dokusunu (texture) kendi yaptığın doku ile değiştirebilirsin. Böylece daha kolay olabilir. Yani resorce pack oluşturmakla uğraşmassın.

Son düzenleme:

Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…