Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 1 Şubat 2022 #1 Eski kayıt üzerinden oyuna devam edebilir miyiz? Bu kayıtları nereden bulabiliriz ya da en baştan: Böyle kayıtlar oyun dosyalarında tutuluyor mu?
Eski kayıt üzerinden oyuna devam edebilir miyiz? Bu kayıtları nereden bulabiliriz ya da en baştan: Böyle kayıtlar oyun dosyalarında tutuluyor mu?
Tombul Efes Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #2 C:\Users\user\AppData\Roaming\.minecraft\backup\saves\saves Buradan kayıtlı olan dünyalarına ulaşabilirisin. Artı 0 Eksi
C:\Users\user\AppData\Roaming\.minecraft\backup\saves\saves Buradan kayıtlı olan dünyalarına ulaşabilirisin.
KS KS Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 2 Şubat 2022 #3 Tombul Efes dedi: C:\Users\user\AppData\Roaming\.minecraft\backup\saves\saves Buradan kayıtlı olan dünyalarına ulaşabilirisin. Genişletmek için tıkla... Bir önceki Save'ye ulaşabilmek için geriye kalan dosyaları silmeli miyim? Artı 0 Eksi
Tombul Efes dedi: C:\Users\user\AppData\Roaming\.minecraft\backup\saves\saves Buradan kayıtlı olan dünyalarına ulaşabilirisin. Genişletmek için tıkla... Bir önceki Save'ye ulaşabilmek için geriye kalan dosyaları silmeli miyim?
Tombul Efes Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 60 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #4 Kısacı dedi: Bir önceki Save'ye ulaşabilmek için geriye kalan dosyaları silmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır o dosyalar senin Save'lerin oradan bulup oynayabilirsin. Artı 0 Eksi
Kısacı dedi: Bir önceki Save'ye ulaşabilmek için geriye kalan dosyaları silmeli miyim? Genişletmek için tıkla... Hayır o dosyalar senin Save'lerin oradan bulup oynayabilirsin.
KS KS Kısacı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Aralık 2019 Mesajlar 1.998 Makaleler 1 Çözümler 7 3 Şubat 2022 #5 Normalde 3 ZIP vardı ikisini masaüstüne attım, ben ilk kez girdiğim kayıttan devam etmek istiyorum ne yapmalıyım? @Tombul Efes Artı 0 Eksi
Normalde 3 ZIP vardı ikisini masaüstüne attım, ben ilk kez girdiğim kayıttan devam etmek istiyorum ne yapmalıyım? @Tombul Efes
Wlixe Megapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 4.373 Çözümler 131 13 Şubat 2023 #6 Kısacı dedi: Eki Görüntüle 1293506 Normalde 3 ZIP vardı ikisini masaüstüne attım, ben ilk kez girdiğim kayıttan devam etmek istiyorum ne yapmalıyım? @Tombul Efes Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam, sorununuzu çözebildiniz mi? Artı 0 Eksi
Kısacı dedi: Eki Görüntüle 1293506 Normalde 3 ZIP vardı ikisini masaüstüne attım, ben ilk kez girdiğim kayıttan devam etmek istiyorum ne yapmalıyım? @Tombul Efes Genişletmek için tıkla... Merhaba hocam, sorununuzu çözebildiniz mi?