Çözüldü Minecraft eski kayıta dönme

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mirac.kr08

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Ben oyunda çok güzel bir konum buldum ve oraya ev, tekne falan inşaa ettim. Bugün oyuna girdiğimde yanlışlıkla /kill komutunu kullandım ve yaptığım yapıyı kaybettim. Spawn olduğum bölgeye yakın olduğu için biraz aradım ama bulamadım. Save dosyası mevcut ama nasıl giriş yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Çözüm
.Minecraft klasöründe saves-backup klasörü var mı? Orada save dosyalarının yedeği oluyor.
Evet 1 tane backup,onun içinde de save dosyası var

Dünya silinmeden önce telefona Seed'i kaydetmişim. Dünya kurtuldu ama tek sorunum yapı şimdi.

Araya araya buldum dosyalarla işim kalmadı. Sağ olasın
Elindeki save dosyasını saves klasörüne atman lazım.
Windows + R tuşlarına bas ve %appdata% yaz. Sonra açılan sekmeden .minecraft klasörünü aç, oradan da saves klasörüne elindeki save dosyasını at.

Elindeki save dosyasını saves klasörüne atman lazım.
Windows + r tuşlarına bas ve %appdata% yaz. Sonra açılan sekmeden. Minecraft klasörünü aç, oradan da saves klasörüne elindeki save dosyasını at.

Bir şeyleri yanlış yaptım ve dünya komple gitti

.Minecraft klasöründe saves-backup klasörü var mı? Orada save dosyalarının yedeği oluyor.
Evet 1 tane backup,onun içinde de save dosyası var

Dünya silinmeden önce telefona Seed'i kaydetmişim. Dünya kurtuldu ama tek sorunum yapı şimdi.

Araya araya buldum dosyalarla işim kalmadı. Sağ olasın

Son düzenleme:
Çözüm

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…