7 782800 Centipat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 52 22 Haziran 2024 #1 Minecraft Essential mod güvenilir mi?
Ssansarsalvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 2.766 Çözümler 22 22 Haziran 2024 #2 Güvenilir hocam.
7 782800 Centipat Katılım 6 Mayıs 2024 Mesajlar 52 22 Haziran 2024 #3 Ssansarsalvo dedi: Güvenilir hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak nasıl çalışıyor biliyor musun bana biraz süpheli geldi o yüzden soruyorum. TRACCLON dedi: Hocam tam olarak nasıl çalışıyor biliyor musun bana biraz süpheli geldi o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Curse Forge'la kullanmayı düşüyorum.
Ssansarsalvo dedi: Güvenilir hocam. Genişletmek için tıkla... Hocam tam olarak nasıl çalışıyor biliyor musun bana biraz süpheli geldi o yüzden soruyorum. TRACCLON dedi: Hocam tam olarak nasıl çalışıyor biliyor musun bana biraz süpheli geldi o yüzden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Curse Forge'la kullanmayı düşüyorum.
OutemuX Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 867 Çözümler 11 Yer İstanbul 22 Haziran 2024 #4 TRACCLON dedi: Hocam tam olarak nasıl çalışıyor biliyor musun bana biraz süpheli geldi o yüzden soruyorum. Curse Forge'la kullanmayı düşüyorum. Genişletmek için tıkla... Curseforge'da zararlı mod bulunma ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum.
TRACCLON dedi: Hocam tam olarak nasıl çalışıyor biliyor musun bana biraz süpheli geldi o yüzden soruyorum. Curse Forge'la kullanmayı düşüyorum. Genişletmek için tıkla... Curseforge'da zararlı mod bulunma ihtimalinin olduğunu düşünmüyorum.