Minecraft eşya bilgilerini gösteren mod önerisi

darkbabba

Hectopat
Merhaba Minecraft oynuyorum ve geçenlerde gördüğüm bir mod vardı eşya bilgilerini gösteriyordu ama modun ismini unuttum. Aynı şekilde tek başıma oynadığım için sıkıcı oluyor bildiğiniz modlar varsa eğlenceli, gerekli oyunu daha iyi gösteren yazarsanız sevinirim.

İşinize yarayabilecek modlar ve texture pack:

Çanta modu: Traveler's Backpack
Harita modu: JourneyMap
Elindeki itemin bilgisini gösteren mod: Held Item Info
Çok gerekli olmasa da, tatlı görsel efektler ekleyen bir mod: Visuality
Yine aynı şekilde, çok önemli olmayan ama görsel olarak fazlaca etkisi olan bir texture pack: Fresh Animations
Eşyaların nasıl yapıldığından, hangi itemin fırında ne kadar sürede başka bir itemi pişirdiğini göstermesine kadar birçok kolaylığı olan bir mod: Just Enough Items

Selamünaleyküm uzun zaman önce bir mod görmüştüm fakat o zamanlar ilgimi çekmiyordu ama şimdi çok lazım oluyor.
Modun özelliği eşyaların ne kadar canı kaldı ne kadar vuruş yapabilirm, öyle bir mod adını bilen var mı?

Moda ait ekran görüntüsü atabilme şansınız var mı? Bir videodan olabilir.

Moda ait ekran görüntüsü atabilme şansınız var mı? Bir videodan olabilir.

Hocam şöyle söyleyeyim size, elinizdeki eşyanın ne kadar canı ne kadar vurma hakkı kalmış. O tarz resim bulamadım. 2 gündür araştırıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam Inventory Hud+ moduna bakar mısınız? Belki aradığınız şey budur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…