SwanNN Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mart 2021 #1 Ben Minecraft oynuyorum oyunda iken kılıcın arkası karincalaniyor. Gidiyorum o texture packin tanıtımına bakıyorum o videoda kılıçlar da hiçbir şey yok.
Ben Minecraft oynuyorum oyunda iken kılıcın arkası karincalaniyor. Gidiyorum o texture packin tanıtımına bakıyorum o videoda kılıçlar da hiçbir şey yok.
Axee Megapat Katılım 14 Mayıs 2017 Mesajlar 453 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #11 Bir çözümüm daha var mipmap ayarını 0'a indirmeyi deneyin. Artı 0 Eksi
KS KS SwanNN Hectopat Katılım 31 Mart 2021 Mesajlar 150 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #12 Axee dedi: Bir çözümüm daha var mipmap ayarını 0'a indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... çok mantıklı bir deneyeyim garip bir şekilde hayla olmuyor Artı 0 Eksi
Axee dedi: Bir çözümüm daha var mipmap ayarını 0'a indirmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... çok mantıklı bir deneyeyim garip bir şekilde hayla olmuyor