Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.724 Makaleler 2 Çözümler 12 11 Ağustos 2021 #1 Minecraft'ta hardcore dünyam var bayağı kasıldım endi falan yeşillendirdim, Ben yanlışlıkla bir komut çektim etraf çapalanmıyor tarla yapacağım yapamıyorum. Bunu nasıl çözerim? @Ellie Williams Son düzenleyen: Moderatör: 11 Ağustos 2021
Minecraft'ta hardcore dünyam var bayağı kasıldım endi falan yeşillendirdim, Ben yanlışlıkla bir komut çektim etraf çapalanmıyor tarla yapacağım yapamıyorum. Bunu nasıl çözerim? @Ellie Williams
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 11 Ağustos 2021 #11 "/gamemode 0" falan yazın? Artı 0 Eksi
BayDonut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 1.011 Çözümler 11 11 Ağustos 2021 #12 Blok falan kırabiliyor musunuz ? Artı 0 Eksi
KS KS Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.724 Makaleler 2 Çözümler 12 11 Ağustos 2021 #13 BayDonut dedi: Blok falan kırabiliyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... Blok kırabiliyorum hocam. Falsey dedi: "/gamemode 0" falan yazın? Genişletmek için tıkla... Zaten öyle oynuyorum survival hardcore. Ellie Williams dedi: Gözünüzden kaçmıştır. Komut girdiyseniz orada görünmemesi imkansız. Genişletmek için tıkla... Hocam baya inceledim bulamadım. Bunu hangi komut yaptı acaba sizin bir bilginiz var mı? Artı 0 Eksi
BayDonut dedi: Blok falan kırabiliyor musunuz ? Genişletmek için tıkla... Blok kırabiliyorum hocam. Falsey dedi: "/gamemode 0" falan yazın? Genişletmek için tıkla... Zaten öyle oynuyorum survival hardcore. Ellie Williams dedi: Gözünüzden kaçmıştır. Komut girdiyseniz orada görünmemesi imkansız. Genişletmek için tıkla... Hocam baya inceledim bulamadım. Bunu hangi komut yaptı acaba sizin bir bilginiz var mı?
Falsey Kilopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 3.517 Makaleler 2 Çözümler 27 11 Ağustos 2021 #14 Harry Da Souza dedi: Blok kırabiliyorum hocam. Zaten öyle oynuyorum survival hardcore. Hocam baya inceledim bulamadım. Bunu hangi komut yaptı acaba sizin bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam büyü falan basmış olmasanız? Artı 0 Eksi
Harry Da Souza dedi: Blok kırabiliyorum hocam. Zaten öyle oynuyorum survival hardcore. Hocam baya inceledim bulamadım. Bunu hangi komut yaptı acaba sizin bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Hocam büyü falan basmış olmasanız?
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 11 Ağustos 2021 #15 Harry Da Souza dedi: Bunu hangi komut yaptı acaba sizin bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Böyle bir komut yok maalesef. Artı 0 Eksi
Harry Da Souza dedi: Bunu hangi komut yaptı acaba sizin bir bilginiz var mı? Genişletmek için tıkla... Böyle bir komut yok maalesef.
KS KS Harry Da Souza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Kasım 2019 Mesajlar 3.724 Makaleler 2 Çözümler 12 11 Ağustos 2021 #16 Falsey dedi: Hocam büyü falan basmış olmasanız? Genişletmek için tıkla... Yok hocam. Artı 0 Eksi