Minecraft evi nasıl olmuş?

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop:Huawei Matebook D15
İşlemci:AMD Ryzen™ 5 5500U
Depolama:512 GB SSD
Ram:8 GB
Ekran Kartı:AMD Radeon™ Graphics(Vram bilmiyorum)
Uzun yıllardır Minecraft oynuyorum ve yapı yapma konusunda çok iyi değilim. Kendimi geliştirimeye çalışıyorum. Resimlerde hardcore dünyamdaki seedi alıp Creative mod ile açtığım dünyama yapıştırıp bir ev denemesi yaptım. Sizce nasıl olmuş. Eksikler nedir?

Dosya Ekleri

• 2024-07-01_17.49.56.png
    686,5 KB · Görüntüleme: 183
  • 2024-07-01_17.52.10.png
    797,1 KB · Görüntüleme: 186
  • 2024-07-01_17.52.14.png
    752,2 KB · Görüntüleme: 199
  • 2024-07-01_17.52.28.png
    2,3 MB · Görüntüleme: 189
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok kötü olmuş. Sade kullanım alanları yok görüntüsel + sı yok kullanışsal olarak kötü.

Bence kötü olmuş, beğenmedim. Özgün fikir değil ve herkesin yapabileceği bir düzeyde. YouTube'dan ev yapma videolarına bakın, baka baka ev yapmaya çalışın.

Eve nasıl inip çıkıyorsun?
10/4

Eve nasıl inip çıkıyorsun?

Sen öyle deyince aklıma bu video geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ben çocukken bunu gerçek sanıyordum. Dedim böyle bir ev istiyorum ama param yok nasıl alacağım diye düşünürdüm kara kara.

Benim Build tarzımdan iyi, ama daha iyi yapabilirsin.

Shader eksik, yaptığın ev kötü olsa bile kendin yaptığın için keyif alıyorsan bu senin için yeterlidir. Kendini geliştirmek için dizayn tasarımlarına internetten bakabilirsin. Hiçbir kimse en başta builder değildi bunu unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…