Minecraft evi nasıl olmuş?

Uzun yıllardır Minecraft oynuyorum ve yapı yapma konusunda çok iyi değilim. Kendimi geliştirimeye çalışıyorum. Resimlerde hardcore dünyamdaki seedi alıp Creative mod ile açtığım dünyama yapıştırıp bir ev denemesi yaptım. Sizce nasıl olmuş. Eksikler nedir?

Eki Görüntüle 2238428

Pinterest'te olan "Minecraft Build ideas" gibi şeylere bakmanızı öneriririm. Hem dış görünüşü güzel olur hem de rahat edebilirsin.

Uzun yıllardır Minecraft oynuyorum ve yapı yapma konusunda çok iyi değilim. Kendimi geliştirimeye çalışıyorum. Resimlerde hardcore dünyamdaki seedi alıp Creative mod ile açtığım dünyama yapıştırıp bir ev denemesi yaptım. Sizce nasıl olmuş. Eksikler nedir?

Eki Görüntüle 2238428
Bana gore gayet güzel is gorebilir ama bir yerden sonra sıkıntı çıkarabilir

Görüntü olarak pek bir artısı yok. Konum olarak kötü. İç mekan olarak görünüm fena değil. Kullanım alanları oldukça kısıtlı. Yine de siz beğendiyseniz gerisi önemli değil fakat yine de YouTube üzerinden diğer yapılara bakmanızı öneririm. Sizin için daha iyi olur.

Eki Görüntüle 2238428
Aynı tonları çok fazla kullanmışsın. Taş tuğla falan kullansan gideri var.

Sen öyle deyince aklıma bu video geldi. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sen öyle deyince aklıma bu video geldi. :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Duygulandım lan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı