Uzun yıllardır Minecraft oynuyorum ve yapı yapma konusunda çok iyi değilim. Kendimi geliştirimeye çalışıyorum. Resimlerde hardcore dünyamdaki seedi alıp Creative mod ile açtığım dünyama yapıştırıp bir ev denemesi yaptım. Sizce nasıl olmuş. Eksikler nedir?
Uzun yıllardır Minecraft oynuyorum ve yapı yapma konusunda çok iyi değilim. Kendimi geliştirimeye çalışıyorum. Resimlerde hardcore dünyamdaki seedi alıp Creative mod ile açtığım dünyama yapıştırıp bir ev denemesi yaptım. Sizce nasıl olmuş. Eksikler nedir?
Görüntü olarak pek bir artısı yok. Konum olarak kötü. İç mekan olarak görünüm fena değil. Kullanım alanları oldukça kısıtlı. Yine de siz beğendiyseniz gerisi önemli değil fakat yine de YouTube üzerinden diğer yapılara bakmanızı öneririm. Sizin için daha iyi olur.