asknnry Centipat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 8 28 Eylül 2020 #1 Oyun çöktü hatası alıyorum "exit code: 0".
gelengecenbudunya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.508 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Alanya, Antalya 28 Eylül 2020 #2 asknnry dedi: Eki Görüntüle 683653 Oyun çöktü hatası alıyorum "exit code: 0". Genişletmek için tıkla... Düşük sürümleri dener misiniz? 1.8 gibi. Artı 0 Eksi
asknnry dedi: Eki Görüntüle 683653 Oyun çöktü hatası alıyorum "exit code: 0". Genişletmek için tıkla... Düşük sürümleri dener misiniz? 1.8 gibi.
KS KS asknnry Centipat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 8 28 Eylül 2020 #3 gelengecenbudunya dedi: Düşük sürümleri dener misiniz? 1.8 gibi. Genişletmek için tıkla... sürümlerini indirebilecek güvenilir site varmı ? Artı 0 Eksi
gelengecenbudunya dedi: Düşük sürümleri dener misiniz? 1.8 gibi. Genişletmek için tıkla... sürümlerini indirebilecek güvenilir site varmı ?
gelengecenbudunya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.508 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Alanya, Antalya 28 Eylül 2020 #4 asknnry dedi: sürümlerini indirebilecek güvenilir site varmı ? Genişletmek için tıkla... Sürümü seçtiğinizde otomatik olarak indiriyor. Artı 0 Eksi
asknnry dedi: sürümlerini indirebilecek güvenilir site varmı ? Genişletmek için tıkla... Sürümü seçtiğinizde otomatik olarak indiriyor.
EmirhanKod Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Eylül 2020 #5 asknnry dedi: sürümlerini indirebilecek güvenilir site varmı ? Genişletmek için tıkla... Korsana destek olmadığı için kendi başınıza bulacaksınız. Deneme sürümü nedense çok sorunlu. gelengecenbudunya dedi: Sürümü seçtiğinizde otomatik olarak indiriyor. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü yüklü yani satın almamış. Artı -2 Eksi
asknnry dedi: sürümlerini indirebilecek güvenilir site varmı ? Genişletmek için tıkla... Korsana destek olmadığı için kendi başınıza bulacaksınız. Deneme sürümü nedense çok sorunlu. gelengecenbudunya dedi: Sürümü seçtiğinizde otomatik olarak indiriyor. Genişletmek için tıkla... Deneme sürümü yüklü yani satın almamış.
KS KS asknnry Centipat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 8 28 Eylül 2020 #6 EmirhanKod dedi: Korsana destek olmadığı için kendi başınıza bulacaksınız. Deneme sürümü nedense çok sorunlu. Genişletmek için tıkla... oyunum korsan değil Artı 0 Eksi
EmirhanKod dedi: Korsana destek olmadığı için kendi başınıza bulacaksınız. Deneme sürümü nedense çok sorunlu. Genişletmek için tıkla... oyunum korsan değil
gelengecenbudunya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.508 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Alanya, Antalya 28 Eylül 2020 #7 asknnry dedi: oyunum korsan değil Genişletmek için tıkla... Minecraft'ı satın aldınız mı? Artı 0 Eksi
EmirhanKod Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 5 28 Eylül 2020 #8 asknnry dedi: oyunum korsan değil Genişletmek için tıkla... Korsan değil biliyorum. Demo indirmediniz mi? Artı 0 Eksi
asknnry dedi: oyunum korsan değil Genişletmek için tıkla... Korsan değil biliyorum. Demo indirmediniz mi?
KS KS asknnry Centipat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 8 28 Eylül 2020 #9 EmirhanKod dedi: Korsan değil biliyorum. Demo indirmediniz mi? Genişletmek için tıkla... minecraftın kendi sitesinden indirildi launcher gelengecenbudunya dedi: Minecraft'ı satın aldınız mı? Genişletmek için tıkla... evet Artı 0 Eksi
EmirhanKod dedi: Korsan değil biliyorum. Demo indirmediniz mi? Genişletmek için tıkla... minecraftın kendi sitesinden indirildi launcher gelengecenbudunya dedi: Minecraft'ı satın aldınız mı? Genişletmek için tıkla... evet
gelengecenbudunya Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Nisan 2018 Mesajlar 1.508 Makaleler 1 Çözümler 13 Yer Alanya, Antalya 28 Eylül 2020 #10 asknnry dedi: minecraftın kendi sitesinden indirildi launcher evet Genişletmek için tıkla... Düşük sürümlerle girebiliyor musunuz? Artı 0 Eksi
asknnry dedi: minecraftın kendi sitesinden indirildi launcher evet Genişletmek için tıkla... Düşük sürümlerle girebiliyor musunuz?