goktanvardar Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 27 15 Ekim 2020 #1 Oyna butonuna basıyorum ve anında bu hatayı alıyorum nasıl çözeceğim? Oyunum orijinal zamanında satın almıştım. Dosya Ekleri minecrafttt.png 56,5 KB · Görüntüleme: 54
Oyna butonuna basıyorum ve anında bu hatayı alıyorum nasıl çözeceğim? Oyunum orijinal zamanında satın almıştım.
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.362 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #2 Diğer sürümlerde de aynımı. Artı 0 Eksi
KS KS goktanvardar Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 27 15 Ekim 2020 #3 Megansi dedi: Diğer sürümlerde de aynımı. Genişletmek için tıkla... Bütün sürümlerde alıyorum hatayı. Artı 0 Eksi
Megansi dedi: Diğer sürümlerde de aynımı. Genişletmek için tıkla... Bütün sürümlerde alıyorum hatayı.
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.362 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #4 goktanvardar dedi: Bütün sürümlerde alıyorum hatayı. Genişletmek için tıkla... Hesaptan çıkış yapıp tekrar gir veya optifine dene. Olmazsa silip yüklersin Artı 0 Eksi
goktanvardar dedi: Bütün sürümlerde alıyorum hatayı. Genişletmek için tıkla... Hesaptan çıkış yapıp tekrar gir veya optifine dene. Olmazsa silip yüklersin
KS KS goktanvardar Hectopat Katılım 13 Aralık 2019 Mesajlar 27 15 Ekim 2020 #5 Megansi dedi: Hesaptan çıkış yapıp tekrar gir veya optifine dene. Olmazsa silip yüklersin Genişletmek için tıkla... Optifine hariç yazdıklarını denedim sonuç alamadım. Artı 0 Eksi
Megansi dedi: Hesaptan çıkış yapıp tekrar gir veya optifine dene. Olmazsa silip yüklersin Genişletmek için tıkla... Optifine hariç yazdıklarını denedim sonuç alamadım.
Megansi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 1.362 Makaleler 1 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2020 #6 goktanvardar dedi: Optifine hariç yazdıklarını denedim sonuç alamadım. Genişletmek için tıkla... Javayı tekrar yüklemeyi deneyin silmeden. Artı 0 Eksi
goktanvardar dedi: Optifine hariç yazdıklarını denedim sonuç alamadım. Genişletmek için tıkla... Javayı tekrar yüklemeyi deneyin silmeden.