Sovietik Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus B450M-Dragon Ryzen 5 5600 Asus RTX 3060Tİ Dual XPG 3200mhz ramfsp 650w 80+ Bronz Cinsiyet Erkek 1 Mayıs 2021 #1 Merhabalar bilgisayarıma format attım driverlarımın hepsi tam fakat formattan sonra bir sürü değişikler oldu kötü taraflarından birisi de Minecraft'ın açılmaması Java 8 kullanıyorum tüm her şeyim güncel. Önemli detay: Minecraft modsuz oynuyorum.
Merhabalar bilgisayarıma format attım driverlarımın hepsi tam fakat formattan sonra bir sürü değişikler oldu kötü taraflarından birisi de Minecraft'ın açılmaması Java 8 kullanıyorum tüm her şeyim güncel. Önemli detay: Minecraft modsuz oynuyorum.
KS KS Sovietik Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus B450M-Dragon Ryzen 5 5600 Asus RTX 3060Tİ Dual XPG 3200mhz ramfsp 650w 80+ Bronz Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #11 The10thDoctor dedi: Biraz daha araştırıp geri dönüş yapacam hocam. Ha bu arada Java Edition mu oynuyorsunuz? Bir de buradan bakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İlgilendiğiniz için sağolun şuanlık exit code 0 hatası almıyorum fakat şimdide OpenGL hatası veriyo şansızlık buna denir işte Artı 0 Eksi
The10thDoctor dedi: Biraz daha araştırıp geri dönüş yapacam hocam. Ha bu arada Java Edition mu oynuyorsunuz? Bir de buradan bakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İlgilendiğiniz için sağolun şuanlık exit code 0 hatası almıyorum fakat şimdide OpenGL hatası veriyo şansızlık buna denir işte
bir2bir3bir4 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 2.362 Çözümler 21 2 Mayıs 2021 #12 Sovietik dedi: İlgilendiğiniz için sağolun şuanlık exit code 0 hatası almıyorum fakat şimdide OpenGL hatası veriyo şansızlık buna denir işte Genişletmek için tıkla... Ekran kartı Driverinizi güncelleyin düzelir. Artı 0 Eksi
Sovietik dedi: İlgilendiğiniz için sağolun şuanlık exit code 0 hatası almıyorum fakat şimdide OpenGL hatası veriyo şansızlık buna denir işte Genişletmek için tıkla... Ekran kartı Driverinizi güncelleyin düzelir.
KS KS Sovietik Hectopat Katılım 5 Şubat 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus B450M-Dragon Ryzen 5 5600 Asus RTX 3060Tİ Dual XPG 3200mhz ramfsp 650w 80+ Bronz Cinsiyet Erkek 2 Mayıs 2021 #13 The10thDoctor dedi: Biraz daha araştırıp geri dönüş yapacam hocam. Ha bu arada Java Edition mu oynuyorsunuz? Bir de buradan bakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Herşey için teşekkürler exit code osrununu çözdüm şimdi daha kötü sorunum var OpenGl D: Artı 0 Eksi
The10thDoctor dedi: Biraz daha araştırıp geri dönüş yapacam hocam. Ha bu arada Java Edition mu oynuyorsunuz? Bir de buradan bakın Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Herşey için teşekkürler exit code osrununu çözdüm şimdi daha kötü sorunum var OpenGl D: