Minecraft "exit code 1" hatası

jkmen

Decapat
Daha fazla  
Orijinal Minecraft Launcher'dan oyuna her türlü sürüm ile girebiliyorum. Fakat 1.8.9/1.8.8/1.8 gibi sürümlerde oyuna girmeye çalışınca hata veriyor. Java sürümüm 8 ve ekran kartım güncel. İşletim sistemim uygun. Üst sürümlerde, çoğu sürümde sorun yokken 1.8.9'a girmeye çalıştığımda 'exit code: 1' hatası alıyorum.

Mods klasörunde bir şeyler kalmış olabilir.

Bir şeyler kalmamış. Bomboş. Ayrıca feather Launcher ve diğer tüm Launcher'larda aynı hatayı alıyorum. Hatta feather Launcher için error kodu şu:

"Error occurred during initialization of VM java.lang.UnsatisfiedLinkError: no zip in java.library.path"

Azıcık kod bilgimle şunu diyebilirim: Minecraft ana dosyalar bozulmuş sil yükle deneyebilirsiniz.

Azıcık kod bilgimle şunu diyebilirim: Minecraft ana dosyalar bozulmuş sil yükle deneyebilirsiniz.

Öyle bir durumda diğer sürümlerde de hata olmaz mı? 1.8/1.8.9 gibi sürümler hata veriyor.

Direkt 1.17 ve altı giremiyorum gariptir ama. 1.1/'nin üstündeki sürümlerde sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…