machtvac
Decapat
Daha fazla
Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben buraya kuzenim için geldim ben kendi bilgisayarımda modrinth üzerinden bir mod paketi yaptım ve uzun süredir oynamaktayım. Aynı mod paketini aynı modları kuzenime modrinth uzantılı mrpack dosyası ile kuzenime paylaştım fakat o hiçbir değişiklik yapmamasına rağmen oyunu açamıyor. Daha önceden farklı bir Launcher kullanıp sadece Fabric yükleyip girmesine rağmen hiçbir türlü Fabric'i bilgisayarında açamıyor modrinth üzerinden denediğinde ise hata verdi ve bu da hatanın logu; Fabric 1.21.4 Server Log [#mKDHFhY] logda şu modlar eksik falan diyor fakat o modlar bende de yok ve logdaki 384. satıra kadar benim logumda da aynı ancak 384. satırda benim logum duruyor ve oyun açılıyor ancak kuzenimde hata veriyor ve gönderdiğim logdaki gibi OpenGL vs. vs. Diye bir şeyler yazıyor. Umarım çözüme ulaşabiliriz.
Not: RAM ayarını ellememiştik ,yaklaşık 2.5GB RAM vermiş kendisine oyun biz 3.5GB verdik ve tekrar denedik tekrardan hata verdi ve kuzenimin bilgisayarında(laptop) 4 GB RAM var ve güncel bilgi olarak başka bir sürüm açıp 1.21.4 sürümünde değil de 1.21 sürümü denediğinde (modsuz olarak) oyun açıldı.
Arkadaşlar sorunun ne olduğunu bulamadık ama çözdük hemen hemen aynı modları 1.21.4 sürümü yerine 1.21 sürümüne yükledik ve sorunsuz açıldı.
Not: RAM ayarını ellememiştik ,yaklaşık 2.5GB RAM vermiş kendisine oyun biz 3.5GB verdik ve tekrar denedik tekrardan hata verdi ve kuzenimin bilgisayarında(laptop) 4 GB RAM var ve güncel bilgi olarak başka bir sürüm açıp 1.21.4 sürümünde değil de 1.21 sürümü denediğinde (modsuz olarak) oyun açıldı.
Arkadaşlar sorunun ne olduğunu bulamadık ama çözdük hemen hemen aynı modları 1.21.4 sürümü yerine 1.21 sürümüne yükledik ve sorunsuz açıldı.
Arkadaşlar sorunun ne olduğunu bulamadık ama çözdük hemen hemen aynı modları 1.21.4 sürümü yerine 1.21 sürümüne yükledik ve sorunsuz açıldı.Arkadaşlar öncelikle merhaba, ben buraya kuzenim için geldim ben kendi bilgisayarımda modrinth üzerinden bir mod paketi yaptım ve uzun süredir oynamaktayım. Aynı mod paketini aynı modları kuzenime modrinth uzantılı mrpack dosyası ile kuzenime paylaştım fakat o hiçbir değişiklik yapmamasına rağmen oyunu açamıyor. Daha önceden farklı bir Launcher kullanıp sadece Fabric yükleyip girmesine rağmen hiçbir türlü Fabric'i bilgisayarında açamıyor modrinth üzerinden denediğinde ise hata verdi ve bu da hatanın logu; Fabric 1.21.4 Server Log [#mKDHFhY] logda şu modlar eksik falan diyor fakat o modlar bende de yok ve logdaki 384. satıra kadar benim logumda da aynı ancak 384. satırda benim logum duruyor ve oyun açılıyor ancak kuzenimde hata veriyor ve gönderdiğim logdaki gibi OpenGL vs. vs. Diye bir şeyler yazıyor. Umarım çözüme ulaşabiliriz.
Son düzenleme: