Minecraft Fabric hata veriyor

derenesbeyy

Picopat
Daha fazla  
Merhaba Fabric mod yüklemek istiyorum her şeyi yaptım ancak böyle bir hata geliyor. Ne yapmalıyım?

Fabric loaderı indirdim. Loader versiyonu bile kıstım ama hala olmadı.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    28,6 KB · Görüntüleme: 138
Merhaba Fabric mod yüklemek istiyorum her şeyi yaptım ancak böyle bir hata geliyor. Ne yapmalıyım?

Fabric loaderı indirdim. Loader versiyonu bile kıstım ama hala olmadı.
Orada yazmış fabric sürümü ve modların fabric sürümü uyumsuz diye .Oradaki yazıya göre fabric sürümünü tekrar indir.

Fabric Loader'ın eski veya daha yeni sürümleri var ise onu deneyin.

Hocam evet var 0.16.0 var ama onu yüklediğimde bile 1.15.11 yükleniyor dosyalar kısmına hazır bir 0.16.0 linki bulsam onu katacağım.

Orada yazmış Fabric sürümü ve modların Fabric sürümü uyumsuz diye. Oradaki yazıya göre Fabric sürümünü tekrar indir.

Hocam evet öyleymiş nedense şimdi denedim 0.16.0 indi ama öneden indrimiyordu onun yerine girmeye çalıştığmda 0.15.11 geliyordu neden bilmiyorum sanırım laglandı ama yine de baktığınız için sağ olun bir sıkıntı yokmuş.

Orada yazmış Fabric sürümü ve modların Fabric sürümü uyumsuz diye. Oradaki yazıya göre Fabric sürümünü tekrar indir.

Hocam şimdi de şey oluyor nasıl anlatmam lazım bilmiyorum Fabric loader 0.16.0 inili gözüküyor Fabric dosyasının içinde ancak Launcher'ı başlattığım zaman otomatik nasıl oluyor bilmiyorum dosyaya 0.15.11 dosyası geliyor ne yapmalıyım.

Hallettim launchera yeni versiyon eklemiş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…