Minecraft Fabric mod önerisi

Minecraft 1.20 için işime yarayacak mod tavsiyelerinize açığım. Sadece client-side olursa sevinirim, sunucu yazılımım Paper olduğundan ve tek oyunculu oynamadığımdan server-side'lar işime yaramıyor çünkü. Şuan kurulu olan modlar bunlar;

@elroNNd

• 3D Skin Layers
  • AmbientSounds
  • AppleSkin
  • BetterAnimationsCollection
  • BetterF3
  • Blur
  • ChatHeads
  • ChunksFadeIn
  • Cloth
  • Continuity
  • Creative-Core
  • Fabric-API
  • ForgeConfigAPI
  • Indium
  • Iris
  • Logical Zoom
  • MidnightControls
  • ModMenu
  • PuzzlesLib
  • Reese's Sodium Options
  • Sodium Extra
  • Sodium
  • Sound Physics
  • Talk Bubbles
  • ToolStats

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam neye baktığını gösteren mod çok önemli bence. Kocaman bir paketim vardı da şu an mobildeyim göremiyorum. Sodium Zoom özelliği vardı sanırsam logical Zoom ve Extra ya gerek yok bence. Better F3 ayar yaparsanız çok kullanışlı olur.

Mod ismini verin bakayım hocam.

Açıkçası ben Zoom yapamadım düz Sodium'da. Sodium Extra'yı öylesine ekledim, daha detaylı oluyor ayarlar.

Hocam iki Sodium birden durmasın. İki Zoom birden durmasın. Söylediğim mod hwyla olabilir.

Hocam iki Sodium birden durmasın. İki Zoom birden durmasın.
Hocam zaten iki Sodium yok Sodium Extra'nın amacı Sodium'a ayrıntılı ayarlar eklemek. Alta eklediğim fotoğraf Extra'nın CurseForge sayfasından. İki zoom derken anlattığınızı anlamadım. Sodium'dayken ben zoom yapamıyorum. O yüzden Logical Zoom'u kurdum.

Sodium zoom vardı diye hatırlıyorum da hocam

Mod ismini verin bakayım hocam.

Mod adı jade. Wthıt da var ama ben Jade'i daha çok seviyorum.

Birkaç önerim şöyle: (modların hepsi 1.20'ye güncellendi mi bilmiyorum, bunlar benim genellikle kullandığım modlar)

-Itemswapper

-Not enough animations.

-Eating animation (yemekleri değiştiren texture packini varsa -vanilla tweaksdaki daha küçük yemekler gibi- bunu kullanmayın, keza texture packler ile uyumsuz)

-Leave my bars alone.

-Essential (eğer crack oynuyorsanız pek işinize yaramaz, eğer bu modu kullanan başka bir arkadaşınız var ise birbirinizi arkadaş ekleyip singleplayer dünyanıza arkadaşınızı davet edebilirsiniz. Bu sadece sunucu ihtiyacı olmadan arkadaşınızla oynayabilirsiniz)

-Presence footsteps.

-First person model (benim çok sevdiğim bir mod fakat sevmeyebilirsiniz, kullanan çok görmedim.)

-Detail Armor bar.

-Inventory HUD+

-Falling leaves.

-Visuality

-Better Third person.

-Legendary tooltips.

-Item highlighter.

-Tweakeroo

-Masagadget

-Bobby (server render Distance'ı aşmak için mükemmel)

-Chunks fade in (biraz FPS düşürebiliyor)

-Wavey capes (essential modundan Cape'im olduğu için kullanıyorum)

-Mouse tweaks (alıştıktan sonra bir daha bu modsuz oynayamıyorsunuz)

-Mouse wheelie.

-Tiny item animations.

-Smooth swapping (son sürümlerinde animasyon oldukça yavaş, ben configinden ayarını %300 yapıp kullanıyorum)

Birkaç mod daha ekleyeyim:

-EMI (jei ve rei alternatifi, daha hafif bir mod)

-Itemphysic Lite.

-Better statics screen.

-Entity model features ve entity texture features (bu modları kurarsanız fresh animations OptiFine'sız çalışacaktır, ben de fresh animations resource packi için kullanıyorum)

-Jingle

-No telemetry.

-Pet owner.

-Raised

-Playlist

-Symbol chat.

-Held item info.

-Tooltipfix (eğer büyük GUI ayarında oynuyorsanız işinize yarar)

-Titlefix

-Titlefixer (titlefix ile farklı modlar)

Şimdi baktım titlefix güncel fakat titlefixer güncel değil. Zaten çok şart olan modlar değil ama illa kullanmak isterseniz jar dosyasını winrar ile açıp içinden fabric.mod.json dosyasını açıp içinden minecraft versiyonunu ~1.20 veya 1.20.* olarak değiştirirseniz muhtemelen çalışacaktır. Eğer bunu denediğinizde oyun crash veriyorsa mod yapımcısının kendisi güncellemesi gerekir.

Adrenaline modpack kurun. FPS bayağı artacaktir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…