J JEVIN Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Elimde Minecraft Fabric modu için dosya var. Bunu nasıl Fabric'e çevirebilirim mod olarak kullanmak için? GitHub'dan indirdim File'ı. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Temmuz 2024
Elimde Minecraft Fabric modu için dosya var. Bunu nasıl Fabric'e çevirebilirim mod olarak kullanmak için? GitHub'dan indirdim File'ı.
KorkmuşHamster Hectopat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.102 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #2 JEVIN dedi: Elimde Minecraft Fabric modu için dosya var. Bunu nasıl Fabric'e çevirebilirim mod olarak kullanmak için? GitHub'dan indirdim File'ı. Genişletmek için tıkla... Önce Fabric installer ile sürüm oluştur. Sonra o sürüm için Fabric API indir elindeki dosyayı da API'yide mods klasörüne at.
JEVIN dedi: Elimde Minecraft Fabric modu için dosya var. Bunu nasıl Fabric'e çevirebilirim mod olarak kullanmak için? GitHub'dan indirdim File'ı. Genişletmek için tıkla... Önce Fabric installer ile sürüm oluştur. Sonra o sürüm için Fabric API indir elindeki dosyayı da API'yide mods klasörüne at.