Çözüldü Minecraft 'failed to verify username' hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

noava

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Minecraft'da bir server açtım. Ancak server a giremeye çalıstığımda "failed to verify username" hatası alıyorum.
Orijinal Minecraft'ım yok crack oynuyorum. Yardımcı olur musunuz?

Çözüm
Eki Görüntüle 2137159

Bu kısmı ve sağ alttaki "done!" kısmını gördüysen büyük ihtimal sıkıntı yoktur. Sendeki modlarla sunucudaki modların aynı olduğunu kontrol et. Sonrasında Ngrok'u kontrol edelim diyecektim ama local IP ile denedim demişsin. O zaman sorun modlarda olabilir.

Hocam modsuz mod kurmaya çalışınca aşağıdaki hatayı veriyor.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Server. JSON'dan Online = true yu false yaptım ve sonrasında minecraft_server. Jarı çalıstırdım bu sayede giriş yapabildim.
Merhaba, Minecraft'da bir server açtım. Ancak server a giremeye çalıstığımda "failed to verify username" hatası alıyorum.
Orijinal Minecraft'ım yok crack oynuyorum. Yardımcı olur musunuz?
Sebebi crack oynuyorsun ve ismin "Ahm , Ahmt, Mhm " vs bir şey.

Hocam bu sefer de disconnected hatası ve java.net.connect. Exception; connection... Hatası alıyorum.

Sunucu sürümüyle senin sürümün aynı mı? Sunucunun doğru şekilde çalıştığından emin misin? Hangi ip ile girmeye çalışıyorsun? Sunucuyu sen kendi bilgisayarından açtıysan local ip ile girmen senin için en iyisi olur.

Sunucu sürümüyle senin sürümün aynı mı? Sunucunun doğru şekilde çalıştığından emin misin? Hangi IP ile girmeye çalışıyorsun? Sunucuyu sen kendi bilgisayarından açtıysan local IP ile girmen senin için en iyisi olur.

Sürümler aynı, NgroK'den IP bağlıyorum local IP'de denedim. Sunucunun dogru şekilde çalıstığını nereden anlayabilirim?

1710018913602.png

Bu kısmı ve sağ alttaki "Done!" kısmını gördüysen büyük ihtimal sıkıntı yoktur. Sendeki modlarla sunucudaki modların aynı olduğunu kontrol et. Sonrasında ngrok'u kontrol edelim diyecektim ama local ip ile denedim demişsin. O zaman sorun modlarda olabilir.

Eki Görüntüle 2137159

Bu kısmı ve sağ alttaki "done!" kısmını gördüysen büyük ihtimal sıkıntı yoktur. Sendeki modlarla sunucudaki modların aynı olduğunu kontrol et. Sonrasında Ngrok'u kontrol edelim diyecektim ama local IP ile denedim demişsin. O zaman sorun modlarda olabilir.

Hocam modsuz mod kurmaya çalışınca aşağıdaki hatayı veriyor.

Arkadaşlar sorunu çözdüm. Server. JSON'dan Online = true yu false yaptım ve sonrasında minecraft_server. Jarı çalıstırdım bu sayede giriş yapabildim.

Dosya Ekleri

• hata.PNG
    hata.PNG
    24,2 KB · Görüntüleme: 302
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı