Eki Görüntüle 2137159
Bu kısmı ve sağ alttaki "done!" kısmını gördüysen büyük ihtimal sıkıntı yoktur. Sendeki modlarla sunucudaki modların aynı olduğunu kontrol et. Sonrasında Ngrok'u kontrol edelim diyecektim ama local IP ile denedim demişsin. O zaman sorun modlarda olabilir.
Sebebi crack oynuyorsun ve ismin "Ahm , Ahmt, Mhm " vs bir şey.Merhaba, Minecraft'da bir server açtım. Ancak server a giremeye çalıstığımda "failed to verify username" hatası alıyorum.
Orijinal Minecraft'ım yok crack oynuyorum. Yardımcı olur musunuz?
Hocam sunucuyu nereden açtınız acaba?
Sebebi crack oynuyorsun ve ismin "ahm, ahmt, mhm " vs bir şey.
"server.properties" dosyasında "online mode=true" olması lazım, onu false yap.Nasıl çözerim kendi sunucum crack açamaz mıyım Aternos'daki gibi.
Server. Properties" dosyasında "Online mode = true" olması lazım, onu false yap.
Hocam bu sefer de disconnected hatası ve java.net.connect. Exception; connection... Hatası alıyorum.
Sunucu sürümüyle senin sürümün aynı mı? Sunucunun doğru şekilde çalıştığından emin misin? Hangi IP ile girmeye çalışıyorsun? Sunucuyu sen kendi bilgisayarından açtıysan local IP ile girmen senin için en iyisi olur.
Eki Görüntüle 2137159
Bu kısmı ve sağ alttaki "done!" kısmını gördüysen büyük ihtimal sıkıntı yoktur. Sendeki modlarla sunucudaki modların aynı olduğunu kontrol et. Sonrasında Ngrok'u kontrol edelim diyecektim ama local IP ile denedim demişsin. O zaman sorun modlarda olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.